TFF 3. Lig’de şampiyonluk hedefleyen Nazilli Belediyespor, transfer sezonuna hızlı girdi. Teknik Direktör Yavuz İncedal’la yola devam kararı alan siyah beyazlı yönetim, iç transferde ilk imzayı kaptan Zafer Özden’e attırmıştı. İç transfer görüşmelerine devam eden yönetim, dış transferde atağa kalkarak iki transfer birden gerçekleştirdi.
Bu sezon aynı ligde mücadele eden ve şampiyonluğa ulaşan Karacabey Belediyespor’un 23 yaşındaki forveti Ömer Çetinbaş, kendisini 2 yıllığına siyah beyazlı formaya bağlayan sözleşmeye imza attı. Yine aynı ligde yer alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un 24 yaşındaki savunma oyuncusu Sefa Kormaz da Nazilli Belediyespor ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp Başkanı Soner Yelkovan, iki transfere ‘hoş geldiniz’ diyerek camiaya hayırlı olması dileğinde bulundu.

RAKİP OLMUŞLARDI


Boluspor altyapısında yetişen Ömer Çetinbaş, daha önce 24 Erzincan, Gölcükspor, Van BBSK, Adliyespor ve Karacabey Belediyespor formalarını giydi. 3. Lig’de şampiyon olan Karacabey Belediyespor formasıyla geçen sezon 28 maça çıkan Çetinbaş, biri kupada olmak üzere 4 kez fileleri sarstı. Çetinbaş’ın 3. Lig kariyerinde 13 golü buluyor. Beşiktaş altyapısında futbola başlayan Sefa Korkmaz ise Fenerbahçe U17, Karabükspor, Bayrampaşa, Başkent Akademi ve Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un formasını terletti. Korkmaz, geçtiğimiz yıl Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile 1’i kupada olmak üzere 23 maça çıkarken takımı adına 2 gol atma başarısı göstermişti.