15 Ekim 2019 tarihinde Karacasu MİMYO’da Rektörlük tarafından müdür olarak görevlendirilen Gümüş, “Bu görevi layık gören Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e teşekkür ederim. Atandığım günden bugüne kadar, Karacasu’da karşılaştığım tablodan her iki taraf olarak ta çok mutlu ve gelecek için Karacasu ve Üniversitemiz adına çok umutluyum. Sayın Kaymakamımız Ahmet Soley, Belediye Başkanımız Zeki İnal, tüm Siyasi Parti İlçe Başkanları, tüm idari amirler, tüm Oda Başkanları, muhtarlar, esnaflar ve ulaşabildiğimiz tüm Karacasu halkına bizleri bu kadar içten karşılayıp; en kısa sürede entegre olmamızı sağladıkları için çok teşekkür ederim. Göreve geldiğimiz 9 aylık süreç içerisinde her türlü resmi törenlerde Meslek Yüksekokulu yönetimi olarak bizleri yanlarında görmek istemeleri ayrı bir ayrıcalıktır. Bu maksatla Aile İçi Kadına Yönelik Şiddet Komisyonunda MYO olarak yer almadığımızı farkettiğimiz anda talebimiz doğrultusunda bizleri de komisyona dahil etmeleri, ve bu konudaki eğitim yuvası olarak bizlerin de Karacasu’nun bu konuda gelişmesi adına çalışmalarımızın olacağı içtenlikle karşılanmıştır” dedi.

“EKSİKLERİMİZİ GİDERMEYE BAŞLADIK”

Göreve geldikleri günden bu yana talebelerin daha iyi bir eğitim alabilmeleri için okulun temel ihtiyaçları ve eksiklikleri belirlediklerini kaydeden Gümüş, “Bunların bazıları BAP projesi ile modern bir bilgisayar laboratuvarı kurularak, atölye binamızın çatısındaki ve diğer tüm yapılarımızdaki bazı sorunlar rektörlüğümüzün yapı işleri daire başkanlığı aracılığıyla giderilmesi, şeklinde tamamlanmıştır. Meslek Yüksekokulumuzun yapılmasında her türlü konuda desteği ve emeği geçenleri Üniversitemiz adına anmak ve geçmişte yaptıkları destekler için teşekkürlerimizi sunmak adına İnci Holding Yönetim Kurulu Üyelerine yapmış olduğumuz ziyaret de ziyadesiyle memnuniyetle karşılanmıştır. Diğer tüm hayırseverleri de ziyaret planımız pandemi sürecindeki seyahat kısıtlaması nedeniyle aksamış olmasına rağmen, en kısa sürede bu programımız kaldığı yerden devam edecektir” dedi.

“HERKESİN BAYRAMINI KUTLARIM”

Pandemi sürecinde Karacasu ilçesinde alınan tedbirlere hızlı uyum sağlayarak, meslek yüksekokul bünyesinde çalışan herkesin bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatmasının kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Gümüş, “Diğer taraftan Kaymakamlık ile ortak yürütülen Hediyelik Eşya Üretim Atölyesi projesi, Eski Jandarma binasının rölöve çalışmaları, Belediyemiz ile yapılan Konuk Evi İşletme protokolü, Merkez Caminin Restorasyonu esnasında Mimari Restorasyon talebelerimizin kalemişi çalışmaları ile de Meslek Yüksekokulumuzun bilgi birikimi de Karacasu ilçesi ile entegre edilmiş, bu maksat ile öğrencilerimize de teorikte öğrendiklerini pratikte kullanabilme şansları verilmiştir. Ayrıca, bu projelerin hayata geçmesinde emeği geçen Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Mehmet Taşdelen ve Dr. Esra Aksoy ile tüm öğretim görevlisi hocalarımızda bilgilerini ilçemize aktarmışlar; kendilerine ayrı ayrı teşekkür ederim. Tüm bunları yaparken her konuda desteğini esirgemeyen başta Adnan Menderes Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e ve Yönetimdeki hocalarımıza, Kaymakamımız Ahmet Soley’e, Belediye Başkanımız Zeki İnal’a, Siyasi Parti Başkanlarımızın tamamına, tüm idari amir başkanları ile oda başkanlarına ve tabiki tüm Karacasu esnafı ve halkına sonsuz teşekkürlerimi sunar; herkesin Mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar; şehadet mertebesine yükselen aziz şehitlerimiz ile gazilerimizin ailelerinin de kurban bayramını kutlarım. Saygılarımla” dedi.