Türk Kızılay İl Başkanlığı Yönetimi, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Türk Kızılay Aydın Başkanı Mesut Mezkit, Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ahmet Ünlü, Aydın Kızılay İl Kadın Kolları Başkanı Gönül Şahin, Aydın İl Gençlik Teşkilatı Başkanı Havva Nur Yıldız ve diğer gönüllüler katıldı.

"KURBAN DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ"


Türk Kızılay İl Başkanı Mesut Mezkit, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Sayın Başkanımıza bizleri kabul ettiği için teşekkür ederiz. Sayın Başkanın Türk Kızılayı’na her daim destek verdiğini biliyoruz. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Sayın Başkanımızdan bu yılki Kurban vekaletini talep ediyoruz. Ve kurban hususunda desteklerini bekliyoruz. Kendilerine destekleri için bir kez, daha teşekkür ediyoruz" dedi.

“TÜRK KIZILAYI’NA DESTEĞİMİZ SÜRECEK”


Ziyaretlerinden dolayı Türk Kızılay İl Başkanlığı Yönetimi’ne teşekkür eden Başkan Alıcık, “Türk Kızılay Aydın İl Başkanlığı’nın ziyaretinden ziyadesi ile memnun kaldık. MHP Aydın İl Başkanlığı olarak Türk Kızılay Aydın İl Başkanlığı’nın hayır hizmetlerini takıp ediyoruz. Tebrik ediyoruz. Türk Kızılayı üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getiriyor. Biz de Kızılayın faaliyetlerinde her türlü veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Bu vesile ile bu yıl da Kurban Bağışı hususunda da Türk Kızılayı’nı destekleyeceğiz. Dolayısıyla bütün Aydınlı hayırseverlerin de kurbanlarını Türk Kızılayı’na bağışlamaya davet ediyorum" dedi.