Aydın’ın profesyonel liglerdeki tek futbol takımı olan Nazilli Belediyespor, yeni sezon hazırlarına hız verdi. Kaptan Zafer Özden’in ardından Teknik Direktör Yavuz İncedal ile nikah tazeleyen Siyah İnciler, iç ve dış transferde görüşmelerini artırdı. Kadrosunda büyük değişim planlayan Nazilli ekibinin 6-9 Ağustos tarihleri arasında tesislerinde ön kamp yapacağı öğrenildi. Gerek scout ekibinin gerekse BAL ve 3. Lig’e yeni çıkan ekiplerin beğenilen 25 genç futbolcusunu ön kampa alacak olan Nazilli ekibinin A takımı hocalarıyla yapacağı 4 günlük kampta genç futbolcuları izleyerek raporlayacağı belirtildi. 10-12 Ağustos tarihleri arasında A takımın topbaşı yapması planlanırken, bu sürece kadar Nazilli Belediyespor yönetiminin transferi büyük ölçüde tamamlaması bekleniyor.

“TÜRK FUTBOLUNA GENÇ YETENEKLERİ KAZANDIRACAĞIZ”

Nazilli Belediyespor’un alınan son kararların ardından transfer görüşmelerine hız verdiğini söyleyen Kulüp Başkanı Soner Yelkovan; “Pandemi tedbirleri kapsamında kulübümüzün kongresinin iptal edilmesi ile birlikte yönetim kurulu olarak olağan kongre takvimini bekleme kararı aldık. Çünkü 2 ay için tekrar kongre yapılması hem kulübümüzü yoracak hem de yönetimde çalışma zorluğu çıkaracak. Bu nedenle yol haritamızı uygulamaya devam ediyoruz. Kaptan Zafer ve Teknik ekibimizle ilk anlaşmamızı yaptık. Teknik Direktörümüzü Yavuz İncedal’ın raporu doğrultusunda görüşmelerimize başladık. Hocamızın istediği futbolcuları ilçemize davet ediyoruz. Bayram öncesi ve bayram sonrası görüşmelerimiz hız kazanacak. 6-9 Ağustos’ta genç yetenekleri kulübümüze kazandırmak için yoğun bir çalışma sergileyeceğiz. İnşallah kulübümüze ve Türk futboluna yeni gençler kazandıracağız. Ardından 10-12 Ağustos tarihleri arasında da A takımımız toplanacak” dedi.

“NAZİLLİ BU LİGE YAKIŞMIYOR”

Başkan Yelkovan, “3. Lig’de takip edilen ve seyir keyfi yüksek bir takım oluşturmayı hedefliyoruz. Nazilli Belediyespor her zaman mütevazi bütçesine rağmen iddialı takımlar oluşturmuştur. Çünkü Nazilli herşeyin en iyisini hak ediyor. Bu lige yakışmadığımızı düşünüyoruz. 2. Lige çıkacağımız bir kadro oluşturmayı hedefliyoruz. Bu yıl seyir keyfi yüksek, ahlaklı, bütçemize uygun futbolcularla anlaşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Nazilli’ye gelecek olan futbolcuların hem şehre hem de bu armaya sahip çıkarak terlettiği formanın hakkını alacağını bilmesi gerekir. Nazilli Belediyespor’a destek veren başta Nazilli Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan olmak üzere Yönetim Kurulumuza, sponsor firmalara ve Nazilli halkına çok teşekkür ediyoruz. Bu yıl 12. adamlarımızla birlikte hak ettiğimiz yerlere geleceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.