Atatürk Bulvarı üzerinde 7 yıl önce açılan ve çeşit çeşit lezzetleriyle ilçenin tercih edilen pastanelerinden olan İnci Pastanesi, ikinci şubesini Yeni Mahalle Ordu Caddesinde dualarla hizmete açtı. İlçede pastaneciliğe yeni bir anlayış ve tatlar kazandıran İnci Pastanesi’nin işletmecileri Gözde Turan ve kardeşi Özge Yalçın’ın ev sahipliğinde yapılan görkemli açılış törenine Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli CHP İlçe Başkanı Serkan Sevim, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan ve yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti yönetimi ile seçkin davetliler katıldı.

DONDURMA VE KAHVALTI DA OLACAK

Başkan Kürşat Engin Özcan ve seçkin davetlilerin katılımıyla açılış kurdelesi kesildi. Kurdelenin kesilmesinin ardından Başkan Özcan ve protokol üyeleri pastaneyi gezerek Gözde Turan ve Özge Yalçın’dan işletme hakkında bilgiler aldı. Açılışta İnci Pastanesi'nin birbirinden farklı lezzetleri davetlilere ikram edilirken, ayrıca doğal limonata ikramı da yapıldı. İnci Pastanesi’nin Ordu Caddesi şubesinde ilk şubeden farklı olarak yeni tatlar, dondurma ve çikolatanın her çeşidinin yanı sıra kahvaltı hizmeti de sunulacak.

“HERKESİ YENİ YERİMİZE BEKLİYORUZ”

İlk pastanenin hizmetlerinin dışında dondurma ve kahvaltı da verileceğini ifade eden Gözde Turan, “Burası bizim 2’nci şubemiz. Diğer şubemiz hem imalat, hem de satış yeri olarak devam ediyor. Bu şubemizde kapsamımızı biraz daha genişlettik, yeni ürünler ekledik. İlk iş yerimizde dondurma, çikolata grubumuz yoktu, burada bunları ekledik. Ayrıca kahvaltı da veriyoruz. Müşterilerimiz bu şubemizde daha uzun vakit geçiriyorlar. Kız kardeşim Özge Yalçın ile ortak olarak işletiyoruz. Mekan tasarımını da Mimar Elvin Özaslan Kara yaptı. Tüm halkımızı yeni iş yerimizde yeni tatlar tatmak üzere bekliyoruz. Bizleri açılışımızda yalnız bırakmayan davetlilerimize ve siz değerli basınımıza özel günümüzde yanımızda olduğunuz için teşekkür ederiz” dedi.