Aydın'ın Nazilli ilçesinde 2019 yılı ile 2020 yılı aynı dönemler karşılaştırıldığında Evden Hırsızlık olaylarında yüzde 38, İş yerinden hırsızlık olaylarında yüzde 50, Otodan Hırsızlık olaylarında yüzde 40, Açıktan Hırsızlık olaylarında ise yüzde 25 oranında azalış görüldü.
Son 1 ay içerisinde ise önleyici ve tutuklamaya yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; 11 hırsızlık olayının faili yakalandı. 5 şahıs tutuklanırken, 6 şahıs ise adli kontrol ile serbest bırakıldı. Son aylarda yakalanan çok sayıda ruhsatsız tabanca ve tüfek, patlayıcı madde, tarihi eser ve uyuşturucu madde de gözlerden kaçmadı.

24 SAAT MÜCADELE SÜRÜYOR


Nazilli polisi günün 24 saatinde aralıksız suç ve suçlularla mücadelesini sürdürmesiyle dikkat çekiyor. Aldığı yoğun tedbirler, park ve umuma açık yerlerde görevlendirilen Çarşı ve Mahalle Bekçileri ile tüm ekiplerle şüpheli şahıs ve araçlar üzerinde yapılan uygulamalar, uyuşturucu satan ve kullananlar ile Organize Suç Örgütlerine yönelik yapılan operasyonlar suç oranlarının düşüşünde etkili olduğu görülüyor.