İlçede görev yapan gazeteciler Gülay Öztekin ve Özgür Dedeoluk ile bir araya gelen Belediye Başkanı Zeki İnal, her iki gazetecinin 24 Temmuz Dünya Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlayıp çalışmalarında başarılar diledi. Gazetecilerle bir süre sohbet eden İnal, "İlçemizde çalışmalarını yürüten Basın emekçilerimizle bir araya gelerek 24 Temmuz Basın Bayramlarını kutladık. Doğru, ilkeli ve tarafsız haber anlayışının peşinde gece gündüz demeden koşan tüm Basın Mensuplarımızın 24 Temmuz Basın Bayramını kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Karacasu MYO’dan Gazeteci Dedeoluk’a sürpriz kutlama

Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksekokulu yönetimi Ses Gazetesi Muhabiri Özgür Dedeoluk’un 24 Temmuz Dünya Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı.
Bir röportaj sebebiyle Özgür Dedeoluk’u Karacasu MYO’ya davet eden Okul Müdürü Dr. Umut Tolga Gümüş ve Okul Yönetimi Dedeoluk’un 24 Temmuz Dünya Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı. Göreve geldikleri günden bu yana okulun faaliyetlerini en iyi şekilde haberleştirerek kamuoyuna duyuran Dedeoluk’a böyle bir sürpriz yapmak istediklerini ifade eden Okul Müdürü Umut Tolga Gümüş, “24 Temmuz Dünya Gazeteciler ve Basın Bayramınızı kutlarım. Basının önemi hiçbir zaman yadsınamaz. Gerek yüksekokulumuz gerek ilçemiz için yaptığınız haberlerle Karacasu’ya önemli bir katkı sunuyorsunuz. Sizlere teşekkür ediyor, tüm basın camiasının bayramını kutluyorum” dedi. Yükseokul Müdür Yardımcıları Öğretim Görevlileri Esra Aksoy ve Mehmet Taşdelen de Dedeoluk'u tebrik etti. Okul Müdürü Gümüş tarafından Dedeoluk'a okulu simgeleyen bir hediye takdim edildi.

DEDEOLUK TEŞEKKÜR ETTİ

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından verilen sarı basın kartı sahibi Dedeoluk, "24 Temmuz Dünya Gazeteciler ve Basın Bayramı gibi önemli bir günü unutmayan Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksekokulu Müdürü Umut Tolga Gümüş ve okul yönetimine teşekkür ediyorum. Okul Müdürü Gümüş ve okul idaresini bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.