Söke Lima Restoran’da gerçekleşen yemeğe Belediye Başkanı Levent Tunel’in yanı sıra başkan yardımcıları Veli Devrim Yerli, Mustafa İberye Arıkan ve Aydın Gazeteciler Cemiyeti Söke Şube Başkanı Ali Esmer ve Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Söke Şube Başkanı Levent Tuncer katıldı.
Yemek davetlerine icabet eden gazetecileri teşekkür eden Başkan Levent Tuncel, göreve gelmeden önce yerel basına ayakta tutmak için destek olma kararı aldıklarını hatırlattı. Belediye başkanı olarak bugün ellerinden geldiğince gazetecilere destek olmaya çalıştıklarını ifade eden Tuncel, “Bu anlamlı gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum. Her zaman, her türlü dertlerinizde yanınızdayım. Yanıma gelebilirsiniz, kapımız sizlere her daim açıktır. Yerel basını ayakta tutup yaşatmak bizlerin görevimizdir” dedi.
Bu önemli günde kendilerini hatırlayan Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’e teşekkür eden Cemiyetlerin Söke Şube Başkanları sansürün konuşulmadığı 24 Temmuz Basın Bayramlarının kutlanması temennisinde bulundular.