ASKF Başkanı Hasip Arıkan ve yönetimi, kulüp başkan ve yöneticileri ile Efeler'deki Turist Park'ta kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Arıkan, kulüplerin yaşadığı spor tesisi ve ekonomik sıkıntılara değindi.

"ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERİYORUZ"

Amatör spor yöneticiliğinin fedakarca, gönülden ve severek yapılan bir iş olduğunun altını çizen Arıkan, "Eğer severek yapılmadığı takdirde, bu iş yapılacak bir iş değil. Neler çektiğinizi ve yaşadığınızı biliyoruz. Sizler sıkıntı yaşamamanız için biz elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Ama bazen bizi aşan konular da oluyor. O konuları da çabalarımızla çözmeye çalışıyoruz" dedi.

"EKSİK KALAN İŞLERİMİZİ TAMAMLAYACAĞIZ"

2017 yılından beri başkanlık görevini yürüten Arıkan, federasyonun 11 Ağustos'ta yapılacak olağan genel kurulunda, yeniden aday olduğunu açıkladı. Bir dönem daha başkanlık yapıp, bir daha aday olmayacağını dile getiren Arıkan, "2017 yılında sizlerin desteği ile başkan oldum. 3 yıldır bu görevi layıkıyla yapmaya çalışıyorum. Görev sürem içerisinde hatalarım mutlaka olmuştur. Yine sizlerden almış olduğum teveccüh ve destekle son bir dönem daha görev yapmak için aday olmaya karar verdim. Yeni dönemde, eksik kalan işlerimizi tamamlayacağız. Federasyonu en üst seviyeye getirip, gönül rahatlığı içerisinde ikinci dönemimin sonunda görevimi bırakacağım. Çıktığımız yolda Allah utandırmasın, hakkımızda ne hayırlısı ise o olsun" ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR PLAKETİ

Konuşmasını tamamlayan Başkan Arıkan’a sporculara ve kulüplere verdiği destek ve katkılardan dolayı Gençlik ve Spor Konfederasyonu Aydın İl Başkanı Yaşar Akcaköse plaket takdim etti. Kulüp yöneticilerinin, talep ve sorunlarını dile getirmesi ile de toplantı sona erdi.