İncirliova Belediyesi, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısı ile yemek programı düzenledi. Kültür Park'ta Belediye Başkanı Aytekin Kaya ve eşi Füsun Kaya'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen yemeğe Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (ABGC) Başkanı Cem Ulucan, Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Semra Şener ile yerel ve ulusal basın kurumlarının yönetici ve muhabirleri katıldı. Yemekte bir araya geldiği basın mensuplarına hitap eden Başkan Kaya, yemeğe katılarak kendilerini yalnız bırakmayan tüm basın mensuplarına teşekkür ettiğini ifade etti. Basın mensuplarının, zor şartlar altında fedakarca çalıştıklarını belirten Kaya, "Biz de sizin için anlamlı ve özel bir gün olan 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısı ile size bir teneffüs olsun diye yemek programı organize ettik. Programda hem siz birkaç saat günlük stresten uzaklaşın, dinlenin, hem de birlikte biraz sohbet ederiz diye düşündük" dedi.

"BELEDİYEMİZİN ÇALIŞMALARINDAN BAHSETMEYECEĞİM"

Bu kez belediyenin çalışmalarını anlatmak için değil, özellikle basın mensupları için topladıklarını dile getiren Başkan Kaya, şunları kaydetti:
"Bu yüzden sizlere belediyemizin çalışmalarından bahsetmeyeceğim. Yaptığımız çalışmaları zaten takip ediyor, haberlerini yapıyorsunuz. Gün sizin gününüz. 24 Temmuz Basın Bayramınızı kutluyor, emeklerinizin karşılığını aldığınız bir meslek hayatı diliyorum."

BAŞKANLARA ÇİÇEK

Konuşmasını tamamlayan Başkan Kaya, tüm gazeteciler adına ABGC Başkanı Ulucan ve AGC Başkanı Şener'e çiçek takdim etti. Çiçekleri kabul eden Ulucan ve Şener de, yaptıkları konuşmalarda meslektaşlarının yaşadıkları sıkıntılardan bahsetti. Öte yandan yemeğe ilgi gösteren basın mensuplarına, İncirliova'nın meşhur deve sucuğu ve sütü ikram edildi.