Diyet yapmak çoğu kişi için aç kalmakla eş değerdir. Aristo Diyeti’nin diğer diyetlerden ayrıldığı en önemli nokta ise aç kalmadan kilo verdirmesidir. Aristo Diyeti şok diyetleri gibi aniden ve aç bırakarak kilo verdirmek yerine sağlıklı besinler tüketerek aç kalmadan ve mutsuz olmadan fazla kilolardan arınmayı sağlıyor. Aristo Diyeti aslında bir diyet olarak başlasa da zamanla bir yaşam tarzına dönüşüyor. Bitkisel bazlı beslenerek daha zinde, enerjik, mutlu, ince ve sağlıklı bir hayata sahip olmak mümkün. Aristo Diyeti yaparken hayvansal gıdalar yerine bitkisel gıdaları tüketmek hormon dengesinin düzenlenmesini, daha hafif hissetmeyi ve zamanla kilo vermeyi sağlamış oluyor. Aristo Diyetinde düzenli beslenme de önemli rol oynuyor. Düzenli olarak belirlenen öğünlere göre beslenildiğinde hormonlardaki dengesizlik yok olur, vücudun ihtiyaç duyduğu tüm vitamin ve minerallerin yeri doldurulur. Aç kalma ve halsizleşme meydana gelmez. Daha enerjik hissedildiği için spor ya da diğer egzersizler için motivasyon çoğalır. Böylece kısa sürede ve kalıcı olarak kilo verilmiş olur. Şok diyetlerde oluşan verilen kiloları iki katı şekilde geri alma durumu Aristo Diyeti’nde yaşanmaz.
Aristo Diyeti ile Yeni Yaşam Bir diyetin iyi bir sonuç vermesi için kişiye özel olması gerekir. Aristo Diyeti öncelikle neden kilo veremediğiniz saptandıktan sonra size özel hale getirilir. Sadece size özel olarak hazırlanmış bir beslenme programıyla kilo kaybetmeye başlarsınız. Bu sağlıklı beslenme düzeni zamanla beslenme alışkanlıklarınızı değiştirir ve kendinizi kontrol etme yeteneği kazanırsınız. Aristo Diyeti bitkisel bazlı, vegan beslenmeye dayalı bir diyet programıdır. İlk 3 hafta et ve et ürünleri ile süt ve süt ürünleri gibi hayvansal gıdalar diyet listesinde yer almaz. Bunun yanı sıra glüten de kesinlikle yasaktır. Karbonhidrat, hamur işleri, şekerli gıdalar, abur cuburlar yine tüketilmemesi gereken besinler arasında yer alır. Kişiye özel olarak hazırlanan diyet listesinde sebze yemekleri, şekeri düşük meyveler, bakliyatlar ve kuru yemişler yer alır. Ana ve ara öğünler dengeli olacak şekilde belirlenir ve bu beslenme programına tam olarak uyulması beklenir. Dr. Gönül Ateşsaçan’ın Aristo Diyeti ile ilgili daha detaylı bilgi almak için tıklayın. Online Diyet Nedir? İnternet yoluyla diyetisyen hizmeti almak olarak tanımlanabilecek online diyet günümüzde kilo vermenin en kolay yollarından biri haline geldi. Yapılan araştırmalarla birlikte online diyet yapan kişilerin beslenme alışkanlıklarını çok daha kolay değiştirdiği ve kendini kontrol etmesinin daha da kolaylaştığı gözlemlenmiştir. Yoğun çalışma hayatı olan, yurtdışında yaşayan, küçük bir şehirde ikamet eden, evden çıkma olanağı olmayan ya da yüz yüze görüşmeye vakit ayıramayan herkes için online diyet en ideal yöntemdir. Online diyet hizmeti aynı zamanda motivasyonunu güçlü tutmak isteyenler için de faydalıdır. Online olarak diyetisyenle sık sık iletişim halinde olmak kişiye daha çok kendini kontrol etme dürtüsü kazandırır. Online diyet yaparken hem zamandan tasarruf edilir hem de irade ve motivasyon güçlü kalır.
Hazır olarak sunulan diyet listeleri ile başarıya ulaşmak neredeyse imkansızdır. Bir diyetin başarıya ulaşması için kişiye özel olması şarttır. Bu açıdan size özel olarak hazırlanmış diyet listesinin size sunulması ve bu listeyi en doğru şekilde uygulamanız için sürekli olarak destek olunması online diyet hizmetinin başarılı olmasının en önemli sebeplerindendir. Diyetisyeninizle sürekli iletişim halinde kalarak, size özel hazırlanmış diyet listesini uygulayarak sağlıklı bir şekilde kilo verebilir, hem dengeli hem de sağlıklı bir beslenme alışkanlığı kazanırsınız. Böylece diyetiniz yaşam tarzınız haline gelir.
Diyetisyeninizle görüşmek için yalnızca internetiniz ve akıllı telefonunuzun olması yeterlidir. Haftalık değerlendirmenizi görmek için trafikte vakit kaybetmek ya da bütün planlarınızı bozmak zorunda kalmazsınız. Online diyet yapmak için sizden öncelikle bir saç teli göndermeniz istenir. Bu saç teli üzerinden bir genetik testi yapılır. Genetik testin sonucunda kilo vermeye engel olan alerjiler, hassasiyetler, yatkınlıklar, vitamin eksiklikleri ortaya konur. Bu bilgiler değerlendirilerek size özel bir diyet programı oluşturulur. Sizin istekleriniz ve vücudunuzun ihtiyaçlarına göre hazırlanan bu diyet programını en doğru şekilde uygulayabilmeniz için online olarak her an destek verilir. Böylece diyet yapmak çok daha keyifli bir hale gelir. Günden güne kilo kaybettiğinizi gördükçe motivasyonunuz güçlenir ve dilediğiniz kiloya ulaşabilirsiniz. Online diyet yapmak istiyorsanız www.onlinediyetim.com adresini ziyaret edebilirsiniz.