Karacasu'da geçen yıl ilki düzenlenen Ara Güler Kenan Erim'i Anma 1. Uluslararası Afrodisias Fotoğraf, Kültür, Sanat ve Turizm Festivalinde Afrodit Güzeli seçilen ve ilçenin tanıtım yüzü olan İkbal Görgülü, 2 bin yıl öncesini temsil eden kıyafetlerle arzı endam etmiş ve büyük bir fedakarlık örneği göstererek festival boyunca en iyi şekilde festival yüzü olarak görevini yerine getirmişti.
Ardından bu fedakarlığı Karacasu Belediyesi tarafından ödüllendirilen Görgülü, belediyede sekreter olarak çalışmaya başlamıştı. Daha sonra Zabıta Müdürlüğünde görevlendirilen Görgülü, burada da kendisine verilen görevi en iyi şekilde yapmaya devam ediyor.

“KADIN ZABITA EKSİKLİĞİ YAŞAMIŞTIK”


Karacasu'da uzun yıllardır kadın zabıta eksikliği olduğunu ifade eden belediye Başkanı Zeki İnal, "Bu eksikliği İkbal kızımızla doldurduk. Özellikle pandemi sürecinde kadınların çalıştığı yerlerde kadın zabıta eksikliği yaşamıştık. Halkla ilişkilerde de kadının önemi yadsınamaz. Ilçemize hayırlı olsun. Görevinde başarılar dilerim" dedi.
İlçe tarihinin ikinci kadın zabıtası olan Görgülü, “Bana verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Masa başı işten çok farklı. Hareketli bir iş. Bana uygun. Severek yapıyorum. İşimden mutluyum. Başkanımıza ve bana ilk günden beri yardımcı olan müdürümüze ve birbirinden tecrübeli ekip üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.