Covid-19 mücadelesi kapsamında alınan koruma tedbirlerini aralıksız sürdüren Büyükşehir ekipleri, pazar yerlerinde maske dağıtımına devam ediyor. Ekipler son olarak Nazilli Aydoğdu Mahallesinde kurulan Salı Pazarı'nda pazarcılara ve alışveriş için gelen vatandaşlara maske dağıttı. Maske dağıtımı sırasında sosyal mesafe kurallara uyulması ve hijyen kurallarına dikkat edilmesini isteyen Büyükşehir AYBA ekipleri, vatandaşlara maskeleri kendi elleriyle dağıttı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla Aydın’ın tamamında dağıtılan maskeleri Nazilli’de alan pazar esnafı ve vatandaşlar Çerçioğlu’na teşekkür etti.

ÇERÇİOĞLU'NA TEŞEKKÜR

Maske dağıtımından dolayı Başkan Çerçioğlu’na teşekkür eden pazarcı Adnan Çiçek, “Bütün pazarlara gidiyorum. Kendi sağlığım ve vatandaşın sağlığı için maske takıyorum. Bazen maske olmuyor. Pazarda maske ihtiyacımızı Büyükşehir ekipleri karşılıyor. Bütün pazarlarda Büyükşehir ekipleri maske dağıtıyor. Başkan Özlem Çerçioğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“ÇERÇİOĞLU BAŞIMIZIN TACI”

Başkan Çerçioğlu’nu çok sevdiğini ifade eden 20 yıllık pazarcı Ruşen Korkmaz, “Bütün kurallara uyulduktan sonra bu hastalığı da yenebiliriz. Bu hastalık çıktığından beri Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri pazarlarda maske dağıtıyor. Başkan Çerçioğlu’nu çok seviyoruz. Çerçioğlu başımızın tacı. Bizi hiç maskesiz bırakmadı” şeklinde konuştu.