Futbol takımı, Aydın Süper Amatör Lig'de mücadele eden Koçarlı Belediyespor Kulübü'nde Başkan Yalçın Altındiş ve yönetimi, Koçarlı'daki Adnan Menderes Kent Ormanı belediye tesisinde toplandı. Yöneticilerin gelecek sezon ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunduğu toplantıya Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan ve Kuşadası Avis Rent A Car'ın sahibi Recep Koyuncu da katıldı.

"HER ZAMAN YANIMIZDA OLDU"


Toplantıda konuşan Başkan Altındiş, geçen sezon kulübe destek olan iş adamlarından birisinin de Recep Koyuncu olduğunu belirterek, "Sayın Koyuncu, geçen sezon kulübümüze hem maddi, hem de manevi anlamda destekte bulundu. Her zaman da yanımızda oldu. Bundan dolayı kendisini fahri başkanımız olmaya layık gördük. Katkıları için kendisine ve ailesine çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"DESTEK SÜRECEK"


Belediye Başkanı Nedim Kaplan da, Koçarlı Belediyespor'a katkılarından dolayı Koyuncu'ya teşekkür ederek, kendisine plaket takdim etti. Koçarlı Belediyespor'un onursal başkanlığına layık görülen Koyuncu, plaketi kabul etti. Koyuncu, imkanları ölçüsünde kulübe desteğinin süreceğini ifade etti.