Söke Belediyesi’nin merkez mahallelerde ve çevre mahallelerde yaptığı temizlik çalışmaları vatandaşlardan da tam not alırken; çalışmalar özellikle mahalle muhtarlarının yüzünü güldürüyor. Yuvaca, Gölbent, Burunköy, Yeniköy, Tuzburgazı’nda da temizlik çalışmalar tamamlanırken, muhtarlar Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’e teşekkür etti. Yuvaca Mahalle Muhtarı Mustafa Çekin; “Sayın Başkanımız Levent Tuncel ve ekibine çok teşekkür ederiz. Temizlik çalışmalarını yapan tüm arkadaşlarımızın ellerine sağlık. Virüs döneminde gelememişlerdi, bayram öncesi temizlik için geldiler. Söke Belediyesi’nin çalışmalarından çok memnunum. Her zaman yanımızda olan Başkan Levent Tuncel’e ve bütün ekibine çok teşekkür ederim” dedi.

"TÜM SORUNLARIN BİR ANDA ÇÖZÜLMESİ MÜMKÜN DEĞİL"

Yuvaca Muhtarı Ahmet Yemiş; “Kurban Bayramı öncesinde Başkanımız Levent Tuncel’e çok teşekkür ediyorum. Saha ekipleri koordinatörü Mehmet Ünsal Bakar’a mahallemizin temizlik ihtiyacını söylemiştik. Sistemli çalışmalarının içerisine Gölbent’i de dahil ederek, geldiler ve temizlik çalışması yapıldı. Memnunuz, Başkanımız Levent Tuncel’e çok teşekkür ederiz. Bugüne kadar ne istediysek Başkanımız yaptı ve yapmaya da devam ediyor. Daha bir buçuk yıl oldu, sanıyorum beş yıllık süre içinde tüm sözlerini yerine getirecektir. 49 mahalle var. Hepsinin sorununun bir anda çözülmesi mümkün değil. Biz de muhtarlar olarak taleplerimizi bu yönde ve sırasıyla aktarıyoruz, Başkanımız da çözüyor” şeklinde konuştu.

"ALLAH RAZI OLSUN"

Burunköy Mahalle Muhtarı Muharrem Kaçar; “Bayram öncesi Burunköy’ümüzde ot temizlikleri, kireçleme, mezarlık bakımları, çocuk oyun grupları temizlendi. Bayram öncesi güzel bir çalışma oldu. Belediye Başkanımız Levent Tuncel’e teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun. Levent Başkanımız ne söz verdiyse yapmaya başladı” ifadelerini kullandı.

"HER KONUDA YANIMIZDA"

Yeniköy Mahalle Muhtarı Mehmet Limoncu; “Belediyemizin bu çalışmalarından çok memnunuz. Belediye Başkanımız her konuda ne zaman ihtiyacımız olsa yanımızda. Başkanımız parke yollar, temizlik, meralar ve arıcılık konusunda olsun bize çok yardımcı oluyor. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

"SÖKE İÇİN BİR ŞANS"

Tuzburgazı Mahalle Muhtarı Mutlu Akıllı ise; “Allah razı olsun Levent Başkan’dan. Korona falan dinlemedi, bizi hiç yalnız bırakmadı. Doğanbey Mahallesi için ‘Bodrum’ benzetmesi yapılmıştı, ben de Tuzburgazı için ‘Marmaris’ yakıştırması yapıyorum. Birkaç çalışma daha var. Onlar da yapıldığı takdirde daha estetik bir görünüm olacak. Mahallemizin lojistik değeri yüksek, gelen geçeni bol. Levent Başkan’a sonsuz teşekkür ediyorum. Levent Başkan bence Söke için bir şans. Hakikaten verdiği tarihten önce işler yapılıyor. Başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.