Günde yaklaşık 10 kargo gönderdiğini ifade eden evli ve 3 çocuk annesi Nihal Deliktaş, “Eşim önce başka işlerde çalışıyordu. O da artık bana yardım etmeye başladı. Nihal Bahçesi isimli instagram hesabım 8 bin takipçiye ulaştı. Ürünlerimi bugüne kadar aklıma gelen Adıyaman, Hakkari, Konya, Eskişehir, Ankara, Samsun, Sinop gibi şehirlere yolladım. Bütün illerden talep var” dedi.

MUHASEBECİLİKTEN KÖY HAYATINA


Çalışmaları hakkında bilgi veren Deliktaş, “Aslen Tekirdağlıyım. Muhasebeciyim. 6 yıl önce evlendiğim için Karacasu’ya geldim. Kendimi doğaya ve bitkilere verdim. Bitkilerin faydalarını araştırarak bugünlere geldim. Çocuklarım da var bir işte çalışamıyorum. Doğadan faydalanıyorum. Ürünlerim şu an aklıma gelen Adıyaman, Hakkari, Konya, Eskişehir, Ankara, Samsun, Sinop gibi şehirlere ulaştı. Doğal olunca insanlar yeniden istiyor. Sadece bir krem gönderdiğim de oluyor. Peynirinden zeytinine, tereyağından reçeline büyük koliler hazırladığım da oluyor” dedi.

MANDACILIK HAYALİ


İlçede mandacılığı geliştirmek istediğini ifade eden Deliktaş, “Mandacılık ilçede olmayan bir iş. Aynı zamanda turizme de faydası olacak. Elimden geleni yapacağım” dedi. İnstgram’da 8 bin takipçisi olduğunu dile getiren Nihal Deliktaş, ürünlerine ilgi gösteren herkese teşekkür etti. Yaptığı bazı ürünlerden bahseden Deliktaş, “Astım, bronşit, koah hastaları için tamamen doğal şekerli ve şekersizini yapıyorum. Ballı, polenli atom adını verdiğim bir ürünüm var. Karaciğeri 21 günde tazeleyen, alzheimeri önleyen, böbrekler için faydalı bir ürünüm var. Böbrek iltihabını durduran ve kansere karşı kalkan olan bir başka ürünüm var. Ayrıca damak tadına düşkünler için karpuz kabuğu reçeli, cevizli incir reçeli, çilek reçeli en çok satılan ürünlerden. Şekersiz doğal ayva pekmezimiz var” dedi. Yılan burçağı köküne de ilgi olduğunu ifade eden Deliktaş, “Ayrıca bıldırcın yumurtası üretiyoruz. Ardıç katranlı sabunumuz ve egzamaya iyi gelen kremlerim var” dedi.