Sunuculuğunu ve solistliğini ses sanatçısı Mehtap Meral’in yaptığı unutulmaz geceye, çok sayıda sanatseverle birlikte Kuşadası Belediye Başkan Vekili Seyfi Seyhan Suvari ve KUSAV Başkan Yardımcısı Fahri Alem Günaydın da katıldı.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ


Ege Bölgesi'nin turizm başkenti Kuşadası'nda koronavirüs nedeniyle ara verilen kültür ve sanat etkinlikleri, 1 Haziran'da başlayan normalleşme süreci sonrası kaldığı yerden devam ediyor. Tarihi Öküz Mehmet Paşa Kervansarayı'nda, Kuşadası Belediyesi ile KUSAV iş birliğinde düzenlenen 'Ay Işığı Sohbetleri ve Müzik' isimli etkinliğin bu haftaki konuğu ünlü tiyatro sanatçısı Levent Üzümcü oldu. Koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralı dikkate alınarak düzenlenen etkinlik, Kuşadası Belediyesi Facebook sayfasından canlı olarak yayınlandı. Mehtap Meral'in şarkılarıyla renk kattığı gecede Levent Üzümcü, insanlık tarihi boyunca sanatın gelişimini ve önemini izleyicilerle paylaştı. Kuşadalılara sanat kariyeri boyunca başından geçen anıları da anlatan Üzümcü, "Bugün burada olmaktan çok keyif aldım. Bu programı gerçekleştirmemizi sağlayan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'e çok teşekkür ederim" dedi.
Program sonunda, Kuşadası Belediye Başkan Vekili Seyfi Seyhan Suvari, yaptıkları daveti kabul ederek Kuşadası'na gelen Levent Üzümcü'ye teşekkür etti. KUSAV Başkan Yardımcısı Fahri Alem Günaydın ise Üzümcü'ye plaket verdi.