Bakan Karaismailoğlu’nun Aydın’a gerçekleştirdiği ziyaret nedeniyle açıklamada bulunan AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, “Aydın’ımız için inandığımız yolda, hizmet odaklı yürümeye devam ediyoruz” dedi.

“BÖLGESEL SONUÇLARI BERABERİNDE GETİRECEK”


Pandemi sürecinde de telekonferansla görüşmelerinin ardından birebir olarak AK Parti Aydın Milletvekilleri ile birlikte geçtiğimiz süreçte de makamında ziyaret edip yeni görevinin hayırlı olmasını diledikleri Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu’nu, Aydın’daki halihazırdaki yatırım projelerini yerinde incelemek için Aydın’a davet ettiklerini açıklayan AK Parti Aydın Milletvekili Savaş, Bakan Karaismailoğlu’nun ildeki temaslarıyla ilgili değerlendirmede bulundu. Bakan Karaismailoğlu’nun Aydın-Denizli otoyoluna ilişkin en kısa zamanda ihale sürecinin tamamlanıp hedeflerinin 2022 yılında yolu hizmete açmak olduğuna değindiği, Ortaklar-Selçuk kara yolunu incelediği ve Çıldır Havalimanı ile ilgili de açıklamalarda bulunduğu Aydın’daki temaslarına ilişkin konuşan Milletvekili Savaş, il genelinde devam eden gündemdeki halihazırdaki ulaştırma yatırımlarının bölgesel sonuçları da beraberinde getireceğine vurgu yaptı.

“SAYIN BAKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”


Bakan Karaismailoğlu’nun Aydın’daki temaslarıyla ilgili sosyal medya hesabından da açıklamada bulunan Milletvekili Savaş, “Bugün Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’nu Aydın’ımızda misafir ettik. Sayın Bakanımızla birlikte, ilimizin ulaşım ve altyapı yatırımlarına dair ziyaret ve görüşmeler gerçekleştirdik. Sayın Bakanımız özellikle Aydın-Ortaklar-Selçuk Yolu ve Aydın-Denizli Otoyolu’na dair önemli açıklamalarda bulundu. Bölgesel sonuçları da beraberinde getirecek olan bu çalışmalar için Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz. Aydın’ımız için inandığımız yolda, hizmet odaklı yürümeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.