İlçede 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programları kapsamında ilk etkinlik Şehitlik ve Gaziler Mezarlığı'nda düzenlendi. Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy öncülüğünde gerçekleştirilen ziyaretlere Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İlçe Emniyet Müdürü Korhan Özmenlikan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hakdan Öztürk, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, MHP Nazilli İlçe Başkanı Hasan Eren, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk, Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan Karataş, gaziler, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

ELLER SEMAYA ŞEHİTLER İÇİN KALKTI

Ülkemizi ve bütün dünyayı etkisi altına alan koronavirüs tedbirleri kapsamında maske ve sosyal mesafe kurallarına riayet edilen ziyarette şehitler için İlçe Müftülüğünden hatip tarafından Kur'an-ı Kerim okunurken, Nazilli İlçe Müftüsü Selami Bayrakçı 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan polisler, askerler ve vatandaşlar için dua etti.

15 TEMMUZ ÖDÜLLERİNİ PROTOKOL DAĞITTI

Bu arada 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim tarafından düzenlenen resim, kompozisyon ve şiir etkinliğinde başarılı olan 200 kişiye ödülleri ve sertifikaları dağıtıldı. Şehitlik ziyaretinin ardından protokol üyeleri kaymakamlığın öncülüğünde Arda Arın Vural ve Ali Kerim Kalaycıoğlu’na hediyelerini verdi.