Çin’in Wuhan kentinde başlayarak dünyayı tehdit eden ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından "Pandemi" olarak nitelendirilen koronavirüs (Covid-19) salgınından korunmak amacıyla uzun süredir evlerinde hareketsiz bir yaşam geçirmek zorunda kalan vatandaşlar, fiziksel etkinliklerden uzak kalmıştı. Vatandaşların hareket kısıtlılığını ortadan kaldırmak amacıyla Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce çalışma başlatıldı. Aydın Adnan Menderes Stadyumu’nda haftanın 5 günü sportif aktiviteler ve sağlıklı yaşam programı düzenleniyor.

UZMAN ANTRENÖRLER ÇALIŞTIRIYOR

Bu program kapsamında tüm spor etkinlikleri hafta içi her gün sabah 07.00-08.30, Pazartesi, Salı ve Perşembe günleri ise 18.30-20.00 saatleri arasında uzman antrenörler eşliğinde yapılıyor. Ayrıca Salı günü 18.30-20.00 saatleri arasında step, Perşembe günü 18.30-20.00 saatleri arasında plates çalışmaları yapılacak.

"TÜM HALKIMIZ DAVETLİ"

Tüm halkı etkinliklere davet eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, “Alınan sağlık tedbirleri ile birlikte her vatandaşımız girişte görevliler tarafından ateşi ölçülerek ve el dezenfektanı kullandırılarak stadyuma maske ile alınacak ve tüm vatandaşların sağlıklı bir şekilde spor yapması sağlanacak” dedi.