Tekin, Ortaklar, Neşetiye ve merkez mahallelerde eş zamanlı çalışma yapan belediye ekipleri; yol, altyapı, çevre düzenlemesi gibi çeşitli faaliyetler gerçekleştiriyor. Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş’in de yakından takip ettiği ve incelemelerde bulunduğu çalışmalar, kısa zamanda tamamlanarak hizmete sunulacak.

MAHALLE MEYDANI VE KÖPRÜ ÇALIŞMASI

Tekin Mahallesi’nde yıllardan beridir süre gelen sorunlara el atan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Büyükşehir Belediyesi ile iş birliğinde yol yapımı gerçekleştirmişti. Ardından vatandaşların talebi üzerine mahalle meydanı ve o güzergahtan geçen kanal üzerinde köprü yapımı çalışması başlatıldı. Çalışmalarda sona gelinirken son dokunuşların ardından meydan hizmete açılacak.

SÖZLEŞMELİ PİYADE ER GÖRKEM AKKUŞ PARKI AÇILIYOR

Germencikli Şehit Sözleşmeli Piyade Er Görkem Akkuş’un adının verildiği parkta çalışmalar sürerken, parkın kısa zamanda açılması planlanıyor. Germencik’e yeni bir sosyal tesisin daha kazandırılması ve şehit askerin adının ölümsüzleştirilmesi için yapımına başlanan park, kısa sürede hizmete girecek.

NEŞETİYE’DE ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Germencik Belediyesi’nin yoğun çalışma programı uyguladığı bir diğer mahalle ise Neşetiye oldu. Ekipler mahalleden geçen kanal üzerine vatandaşların rahatça ulaşım sağlamaları için köprü yapımı gerçekleştirdi. Yol yapım çalışmalarının ardından, köprü hizmete sunulacak. Neşetiye’de yapılan bir diğer iş ise geçtiğimiz aylarda evi yanan bir vatandaşa belediye yardım eli uzatmış ve ev yapımı başlatmıştı. Ev tamamlanarak mağdur vatandaşa teslim edildi.

YOL VE YAĞMUR SUYU HAT YAPIMI

Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü ve Germencik Belediyesi iş birliği ile merkezden sanayiye kadar olan güzergahta ekipler, hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Aşırı yağışlarda mevkide yaşanan su baskını ve taşkınları önlemek, sorunsuz bir altyapı hizmeti sunmak için çalışma başlatan ASKİ ekiplerinin yağmur suyu hat yapımları devam ediyor. Hat çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol yapımlarına geçilerek güzergah sorunsuz ve güzel bir görüntüye kavuşacak.

“HALKIMIZIN HUZUR VE REFAHI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Göreve geldiği günden bu yana ilçede bir çok önemli projeyi hayata geçiren, ciddi çalışmalara imza atan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, “Halkımızın huzur, mutluluğu ve refahını sağlamak için çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi. Aydın Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içerisinde yürüttükleri çalışmaların devam ettiğini belirten Öndeş, “Daha yaşanabilir ve modern bir Germencik hedefimize emin adımlarla yürüyor, önemli çalışmalara imza atıyoruz. Önceliğimiz halkımızın talepleri. İş programımızı her zaman söylediğim gibi onların talep, beklenti ve önerilerine göre oluşturuyoruz” diye konuştu.