Nazilli Belediyesi'nin en seçkin mekanlarından olan Menderes Et Balık Restoran, dün akşam sanat dünyasının 3 önemli ismine ev sahipliği yaptı. Fantezi müziğin son yıllardaki popüler isimlerinden Derya Bedavacı, ünlü klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici ve Ege'nin Divası İsmoş'un sahne aldığı gece yoğun ilgi gördü. Yaklaşık 600 kişinin katıldığı ve sosyal mesafe kurallarına uyularak düzenlenen konser, saat 20.30'da Diva İsmoş'un sahne almasıyla başladı. İsmoş'un ardından sahneye çıkan fantezi müziğin temsilcilerinden Derya Bedavacı, muhteşem sesiyle dinleyenleri müziğe doyurdu. Konsere son zamanların en popüler şarkısı olan ‘Kavuşmalıyız' şarkısıyla başlayan Bedavacı, son bölümde ise sahneye Bergamalı ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici'yi davet etti. Dinleyicilere müzik ziyafeti sunan Şenlendirici, performansı ile kulaklardaki pası sildi.

ÖZCAN VE ÖREROĞLU’NDAN ZEYBEK ŞOV


Müzik dolu geceye eşi Aslı Özcan ile katılan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, izleyicilerle birlikte birçok şarkıya eşlik etti. Gösterilen ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür eden Özcan, Derya Bedavacı ve Hüsnü Şenlendirici'ye çiçek ile Nazilli Belediyespor atkısı takdim etti. Başkan Özcan, Şenlendirici'nin isteği üzerine Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu ile birlikte Harmandalı Zeybeği oynayarak izleyenlerden büyük alkış aldı. Konserde unutulmaz anları cep telefonlarıyla ölümsüzleştiren vatandaşlar, gece boyunca gönüllerince eğlendi.

ÜNLÜ KLARNETÇİYE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ


Gece saatler 24.00'ü gösterdiğinde ünlü klarnetçi Şenlendirici'ye sahneye doğum günü pastası getirilerek sürpriz yapıldı. 12 Temmuz 1976 doğumlu olduğunu belirten Şenlendirici, 44'üncü yaşına Nazilli'de girmiş olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek sürprizden dolayı herkese teşekkür etti. Derya Bedavacı da usta klarnetçiye hediye olarak bir şarkı seslendirdi.