Bir firmanın Adana Büyükşehir Belediyesi'nden alacağına karşılık Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın makam odasındaki eşyalara, haciz yolu ile el konuldu. Haciz işleminin ardından tahta masa ve sandalye ile hizmet vermeye başlayan Karalar'a, bir destek de İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'dan geldi.

"ÖNEMLİ OLAN HALKIN KALBİNDE OLMAKTIR"

Karalar gibi kendisi de haciz işlemi ile karşı karşıya kalan Başkan Kaya, sosyal medya hesabından Karalar'ı etiketleyerek, yaptığı paylaşımda, "Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar'a yapılan haciz işlemi çok değil birkaç ay önce önceki dönemin borçları nedeniyle İncirliova Belediye Başkanı olarak şahsıma yapılmak istendi ve haciz memurları makam odama geldi. Zeydan Başkanım gerçek şu ki doğru yoldasın, halkımıza hizmet için bizlere makam odası ya da koltuk lazım değil. Önemli olan halkın kalbinde olmaktır. Ben haciz memurlarına alın götürün bana plastik sandalye yeter dedim, Zeydan Başkanım size de tahta masa, tahta sandalye yeter. Sonuna kadar yanındayız. Geçmiş olsun, yalnız değilsin" ifadelerini kullandı.

HACİZDEN SON ANDA VAZGEÇİLMİŞTİ

Öte yandan geçmiş dönemde işten çıkarılan personellerin açtıkları davaları kazanmaları sonucunda İncirliova Belediyesi’nden almaya hak kazandıkları ödemeler için Başkan Kaya'nın makam odasındaki eşyalara da uygulanmak istenen haciz işleminden son anda vazgeçilmişti. Halka hizmet için makam odasındaki eşyalara ihtiyacı olmadığını göstermek için Başkan Kaya, makam koltuğunu, odasından dışarıya çıkartıp görevini plastik sandalyeye oturarak devam ettirmeye başlamıştı.