Aydın’da Pazar Günü yapılacak İYİ Parti Aydın İl Başkanlığı seçime saatler kala adayların listeleri de kesinleşmeye başladı. Mevcut Başkan Cemal Sarı listesini açıkladı. Listede önemli isimler yer alırken Aydın’ın en büyük ilçesi olan Nazilli’den de önemli isimler listede yerini buldu.

NAZİLLİ’DEN 4 İSİM SARI’NIN LİSTESİNDE


İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk’ten önceki ilçe başkanlığı yapan ve Belediye Başkanlığı seçimlerinde CHP İlçe Başkanı Serkan Sevim’le uyumlu çalışmasıyla seçimlerin kazanılmasında önemli bir yeri olan Durmuş Kural il yönetimine Cemal Sarı tarafından yazıldı. Kural’ın yanı sıra listede ilçenin deneyimli siyasetçilerinden olan İsmail Çelimli, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın avukatlık ofisinden meslektaşı avukat Elçin Erdem ve emekli öğretmen Zülfiye Nevin Başarık bulunuyor.

“NAZİLLİ’NİN YÜZÜNÜ KARA ÇIKARMAYACAĞIZ”


Nazilliler olarak bütün listelerde sabit olduklarını kaydeden Durmuş Kural, " Bizim dışımızdaki isimlerde önemli, onu değerlendirecekler. Biz çok güçlü bir şekilde İYİ Parti Aydın İl teşkilatında ilçemizi temsil edeceğiz. Bu konuda Nazilli teşkilatımız bize güvenip bu görevi bize verdikleri için teşekkür ediyoruz. En iyi şekilde çalışıp Nazilli’nin yüzünü kara çıkarmayacağız. İlçemizde yaptığımız kat kat üstünde bir çaba ile Aydın’da Nazilli’yi temsil edeceğiz. Nazilli’den listede 4 tane ismin yer alması ilçemizin gücünü gösteriyor. İYİ Parti’nin Aydın’daki lokomotifi Nazilli olacak” ifadelerini kullandı.