Türkiye’nin en büyük petrol dağıtım şirketi olan Petrol Ofisi’nin Didim’deki akaryakıt istasyonlarından Kamacı petrol istasyonu ile Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası arasında indirim protokolü imzalandı.
Oda binasında gerçekleşen imza törenine oda başkanı Şerif Erul, Başkan yardımcısı Nihat Özçevik, Kamacı Petrol firmasi yetkili Evren Kamacı ve oda genel sekreteri Ayşe Durmaz katıldı.

“MADENİ YAĞDA YÜZDE 10 İNDİRİM VE YAĞ DEĞİŞİMİ ÜCRETSİZ”


Firma yetkilisi Evren Kamacı esnaf odası ile uzun süren görüşmelerin ardından indirim için anlaştıklarını kaydederek “Oda üyelerimize yüzde 5 oranında indirim uygulayacağız. İndirimimiz benzin ve motorinde geçerli olacak. İndirim için odamıza bırakacağımız bir form var, üyeler bunu dolduracak. Bunun dışında araçların ruhsat bilgisi ile plakalarını kaydedeceğiz. Bundan sonra üyelerimize indirim kartları vereceğiz. Bu kartla sadece bizim istasyonumuzdan indirimden faydalanacaklar. Bunun yanı sıra yine oda üyelerine madeni yağda yüzde 10 indirim ve ücretsiz yaş değişimi de istasyonumuzda sağlanacak. Didim’de ilk kez bu indirimi odamızla yaptık; her iki kuruma hayırlı olsun” dedi.
Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul ise odaya yaptıkları indirimden dolayı firma yetkilisi Evren Kamacı’ya teşekkür ederken “Bizler oda yönetimi olarak üyelerimize nasıl faydalı oluruz mantığıyla hareket ediyoruz. Uzun zamandır takip ettiğimiz bir konuyu çözüme kavuşturduk. Mutluyuz. Pandemi döneminde esnafımıza bir nebze de olsa katkı sunmaya çalıştık. Her iki kuruma da hayırlı olsun.”dedi.
Erul, indirimle ilgili formların ve bilgilendirmenin odadan yapılabileceğini de sözlerine ekledi.