Kaza akşam saatlerinde Cumayanı mahallesinde yaşandı. Köşk'ün Başçayır mahallesinde yaşayan Selahattin Ünver ve eşi Müzeyyen Ünver Ovacık Yaylası yakınlarındaki bahçelerine gittiler. Akşam saatlerinde evlerine dönmek için yola çıkan Ünver çifti Cumayanı mahallesi yakınlarına geldiklerinde araç bir anda yoldan çıkarak dereye yuvarlandı.

ARAÇTA SIKIŞTILAR

Kullanılamaz hale gelen araç içerisinde sıkışan Selahattin Ünver ve eşi için kazayı görenler yardım istedi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri jandarma ve itfaiye ekipleri geldi. Kazadan yaralanan ve sıkıştığı yerden kurtarılmayı bekleyen Selahattin Ünver'in 'eşimi kurtarın, yardım edin' çığlıkları yürek burktu. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Müzeyyen Ünver'in hayatını kaybettiğini belirlendi. İtfaiye ekiplerinin yaptıkları çalışmalar sonucunda sürücü sıkıştığı yerden çıkartılarak hastaneye kaldırıldı.
Jandarma’nın yaptığı çalışmalar sonrası ceset olay yerinden morga kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden Müzeyyen Ünver'in AK Parti Köşk Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ünver'in annesi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.