Uçurum Kafe Aile Çay Bahçesinde İYİ Parti İlçe Başkanı Ali Küpelioğlu ve ilçe teşkilatının ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda İYİ Parti İl Başkanı Cemal Sarı, yaklaşan kongre öncesi ekibi ile birlikte Karacasu’ya çıkarma yaptı. Partinin kuruluşu, sağladığı gelişim ve bugüne kadar yaşanan süreç hakkında bilgi veren Cemal Sarı, “AK Parti'nin yenilemeyeceği algısı İYİ Parti'yle birlikte yerle bir oldu” dedi. İYİ Parti'nin artık ülke genelinde oyun kurucu bir noktaya geldiğini ifade eden Sarı, Karacasu özelinde de oluşan değerli yeni yönetimin ilk yerel seçimlerde İYİ Parti bayrağını belediye binasına dikeceğine inancının tam olduğunu söyledi.

SARI, HEDEFİ ÇİZDİ

Ali Küpelioğlu ile milletvekilliği aday adaylığı sürecinde tanıştıklarını ifade eden Sarı, “O dönemde gösterdiği duruşla bizlere çok katkı sağladı. Milletvekili adayıymış gibi çalışması, özveride bulunması bizlerin takdirini kazandı. İl yönetiminde bir dönem bizlerle çalıştı. Karacasu ilçe teşkilatımızı şanslı sayıyorum. Ali ve Nail Hocamızın yanı sıra ekibimizde İbrahim Öncü gibi, Aydın Güvendi, Mustafa Gökçe, Hüseyin Özen gibi değerli isimler var. Ekipteki herkes ayrı ayrı değerli. Bu ekibin Belediye binasına İYİ Parti bayrağını dikeceklerine inanıyorum ve bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da özel destek vermeye devam edeceğim” dedi.

“NAİL KURT, BELEDİYE BAŞKANI GİBİ”

2019 yerel seçimlerinde ittifak çalışmalarında Karacasu’nun en zorlu geçen ilçelerden biri olduğunu dile getiren Sarı, “CHP İlçe Başkanının dayatması zorlu bir süreç yaşanmasına neden oldu. Aydın Güvendi başkanımız bir set koydu ve buradan dönüş yok dedi. Seçim döneminde arkadaşlarımız çok güzel bir çalışma gösterdiler. Nail Hocamızın belediye meclisinde olması çok değerli. Belediye işleyişinde neler olduğunu takip ediyor. Önümüzdeki dönemler için çok büyük bilgi birikimi sağlıyor. Şu an sanki belediye meclis üyesi gibi değil belediye başkanı gibi çalışıyor. Sorumluluk alıyor, bizlerden sürekli talepte bulunuyor, özveriyle çalışıyor. Kendisini tebrik ediyoruz” dedi.

“DÜN PERDENİN ARKASINDA GİZLENENLER”

İYİ Parti’nin kurucu ilkeleri arasında milliyetçilik ve demokrasi olduğunu söyleyen Sarı, “Biz Türk Milletinin tamamını kucaklıyoruz. Bizim demokrasi anlayışımızın içi boş değildir. Gerçek anlamda demokrasiyi uygulayan bir partiyiz. Aday olmak tüm üyelerin hakkıdır. Kongremizin ardından hep birlikte kol kola girerek yürüyüşümüze devam edeceğiz. Ancak delegelerimizin önemli bir kritere dikkat çekmesini bekliyorum. İYİ Parti zorlu süreçlerden geçti. Ben ve ekip arkadaşlarım bu süreçlerin hepsinde dimdik durduk. Diğer arkadaşlarımızdan farkım bizim tarlada izimiz var. Partinin kurulduğu günden bugüne kadar hiçbir aşamada yer almadılar. Delegelerimizin bunu değerlendirmesini bekliyorum. Söylenecek başka şeyler de var ama biz kişilerle uğraşmayacağız. Hedeflerimize odaklanacağız. Adaylarla ilgili bunun ötesinde bir şey söylemiyorum. Bunlar genel ve mahalli idareler seçimlerinde balkondan el sallayanlar, İYİ Partili olduğu anlaşılmasın diye perde arkasında duran arkadaşlardı diyerek diğer adaylarla ilgili bu konuyu böylece kapatıyorum” dedi. Sarı, sözlerini partinin gelecek hedeflerini anlatarak noktalarken program fotoğraf çekimi ile sona erdi.