Bu konuyu İYİ Parti İl ve İlçe Başkanlarının Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile yaptıkları toplantıda dile getiren İYİ Parti Karacasu İlçe Başkanı Ali Küpelioğlu, olumlu yanıt aldı. Küpelioğlu, bu konuyu İYİ Parti İl Başkanı Cemal Sarı’nın kongre öncesi ilçede yaptığı toplantıda partililerle paylaştı. Küpelioğlu’nun bu girişimi partililerin takdirini kazandı.
Konuyla ilgili bilgi veren Küpelioğlu, “Özlem Başkanımızla Karacasu’da Büyükşehire ait olan sosyal tesis ve yüzme havuzu ile Kültür Merkezi hakkında konuştuk. Biz onu geçen Ekim’de Büyükşehirin ilçe belediyesine kiraya vermeyip kendi işleteceğini düşünüyorduk dedim. Özlem başkanımız, ‘Ben de biz işletelim istiyorum ama sizler de elinizi taşın altına koyun, Ekim ayında vereceğim’ dedi. Dolayısıyla biz bu konuda bir irade koyabilir, organizasyon yapabilirsek hem Kültür Merkezi hem de yüzme havuzunun yönetimi bizlere verilecek. Bu da Karacasu’da Millet İttifakı'na bir ekstra bir saygınlık ve prestij sağlayacak diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Bilindiği gibi bu tesisler yapılıp işletmeye açıldıktan sonra Ekim ayından Ekim ayına birer yıllık olmak üzere Karacasu Belediyesi tarafından kiralanıyordu.

BÜYÜKŞEHİR’DE MİLLET İTTİFAKI MASASI OLUŞTURULACAK


Diğer konular hakkında da bilgi veren Küpelioğlu, “Büyükşehir’de İYİ Parti'nin ve Karacasu’nun iyi bir yeri var. Geçen hafta yapılan toplantıda köylerimizin mahallelerimizin ihtiyaçlarını dile getirdik. Hem ASKİ’nin hem Fen İşlerinin hem AYBA’nın yaptığı ve yapacağı faaliyetlerin önceden bize bildirilmesini istedik. Burada bize talepte bulunan vatandaş ve muhtarlarımıza çalışmalar şu zamanda yapılacak diyebilelim dedik. İkinci olarak Millet İttifakı'nın belediyeleri kazanamadığı ilçelerde bir siyasi irade sorunu var. İki partinin de ilçe başkanları var ama Büyükşehirde bizleri temsil eden bir irade olsun istedik. İhtiyaçlarımızı gerek Semra Hanım'a ya da Başkanımıza iletiyoruz ama Büyükşehire telefon açtığımızda direkt bizden sorumlu bir masa ve memur olsun istedik. Bu da kabul edildi” dedi.