Nazilli'de yaşayan müteahhit ve emlakçı Mehmet Yılmaz, Zafer Mahallesi 28/4 sokağın satın aldığı arsanın içerisinde kaldığını iddia etti. Şehit Bülent Taşkıran Bulvarı'nın bir kısmını Mehmet Yılmaz, kum dökerek trafiğe kapattı. Zafer Mahallesinde ev yapmak için 3 Temmuz’da arsa alan Yılmaz, 440 metrekarelik arsasından yol geçtiğini fark etti. Çözüm bulmak için Nazilli Belediyesine giden Yılmaz, herhangi bir sonuç alamadı.

“BAŞKAN ÖZCAN BANA 'ART NİYETLİ ALDIN' DEDİ”

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’la görüştüğünü fakat çözüm bulamadığını aktaran Yılmaz, “Ev yapmak için arsayı aldım, sonra da yol olduğunu fark ettim. Konuyu görüşmek için Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın yanına gittim ama kendisi bir çözüm sunmak yerine bana art niyetle burayı aldığımı söyledi. Ben de kum dökerek yolu trafiğe kapattım. Çözüm bulunana kadar tel örgülerle çevireceğim” dedi.

“TEL ÖRGÜ ÇEKECEĞİM”

Sokağa kum dökülmesinin ardından olay yerine gelen zabıta ve polis ekipleri, Yılmaz'ı ikna etmeye çalıştı. Yılmaz'a, elinde herhangi bir mahkeme kararı olmadan yolu kapatamayacağı anlatılmaya çalışıldı. Ekiplerin söylemlerine rağmen yolun kendi malı olduğunu söyleyen Yılmaz, “Burası benim tapulu malım, tapularım da burada. Ben buranın kullanılmasını istemiyorum ve kum dökerek kapattım. Arsamda istediğimi yaparım. Yarın da etrafına tel örgü çekerek tamamen kapatacağım” ifadelerini kullandı.
Tartışmanın ardından Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri yoldaki kumu kepçeyle temizledi.