Didim Esnaf Odasında gerçekleşen toplantıya Didim Ticaret Odası Başkan Vekili Hikmet Atilla, Başkan Yardımcısı Ebubekir Apaydın, Yönetim Kurulu Üyeleri Figen Cevrem Gürsoy ve İsmet Kartal katıldı. Esnaf Odası adına ev sahipliğini başkan Şerif Erul ve Başkan Yardımcısı Nihat Özçevik Yaptı.
Üyelerin ortak sorunları hakkında fikir alış verişinde bulunan oda yönetimleri, birlikte yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Sorunların çözümü için karar alıcı kurumlarla birlikte görüşülmesine karar verildi.
Zincir marketlerin ilçe genelinde ulaştıkları sayı, birbirine yakınlıkları ve her çeşit ürünü satmalarından dolayı ilçe genelinde perakende satış yapan tüm sektörlerdeki esnaflara zarar verdikleri değerlendirildi. Bu konu hakkında her iki kurumun üst birliklerine sorunları aktarmaları konusunda fikir birliğine varıldı. Yeme içme sektöründe faaliyet gösteren üyelerin kapanış saatleri olan 24:00’dan sonra da paket servis hizmeti verebilmeleri için gerekli kurumlarla görüşülmesine karar verildi. İlçemizde araç sayılarının nüfusla beraber arttığının altı çizilerek Didim’e araç muayene istasyonu kazandırılması için yetkili şirketle görüşme yapılması konusunda fikir birliğine varıldı.