Covid 19 salgınından dolayı sinemalardan bir hayli uzak kaldık. Ancak bu durum senenin filmlerini çok fazla etkilemedi. Yeni çıkan filmler internet ortamında HD kalitede izlenebiliyor. Bunun için:
  • Yüksek çözünürlük imkanları dahilinde izlemeye başlarsınız.
  • Kesintisiz ve ücretsiz olarak film keyfini yaşarsınız.
2020 yılında sinema severleri karşılayan birden fazla hd film izle mevcut. Daha çok senenin başında yani Ocak ve Şubat ayında vizyona katılanlardan söz etmek gerekir. Nitekim salgının etkileri bu dönemde daha azdı. Sonuç olarak 2020 yılına damga vuran yapımlar bu aylar içerisinde sinema severleri karşıladı demek yanlış olmaz.

En Çok Beğenilen 2020 Filmleri

Başta severek izlenilenleri sıralamak daha doğru olacaktır. Mesela Bad Education bunlar arasında başı çeker. Ünlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Merak edenlere başta filme dair: -Yapım: Öncelikle IMDB puanı olarak 7.2 gözler önüne serilir. Arkasından da başrol oyuncuları sıralanır. Hucg Jackman ve Ray Romano gibi ünlü isimlerin yer alması dikkat çekmesinde etkili. Komedi, dram ve suç gibi çeşitli türlerden gözler önüne serilmiştir. -Konusu: İzlemek isteyenler filmin konusunu ve fragmanı dikkate alabilir. Long Island’da görevli olan Frank, müfettiş olarak karşınıza çıkacaktır. Asistanı olan Pam Gluckin ile yaşam öyküsüne yer verilmiştir. Öyle ki film biyografı dalında da izleyicisini karşılamakta.

En Çok İzlenen 2020 Filmleri

2020 filmleri listesinde yerini alan bir diğer yapım ise Extraction şeklinde gözler önüne serilir. Netflix yapımı olan film, yayına girdiği tarihte büyük ses getirdi. Başta merak edenlere filme dair:
  • IMDB üzerinden 7.0 puan aldığı görülüyor.
  • Aksiyon dalında gözler önüne serilir.
Tyler Rake isimli paralı bir askerin hayat hikayesine şahitlik edeceksiniz. Bu paralı asker, kurtarma operasyonuna katılmak için harekete geçer. Hindistan’da tutuklu olan bir suç baronunun oğlunu kurtarması gerekir. Ancak bu operasyon ona anlatıldığından daha da zorlu çıkar. Ve Tyler ciddi ve hayata kalma mücadelesi içerisinde kendini bulur.

2020 Yılının Seri Filmleri

Seri olan filmlerin devamı da 2020 yılında izleyicisi ile buluştu. Örneğin Sessiz Bir Yer Filmi bunlardan sadece bir tanesi. Seri filminin ilki 2018 yılında sinema severleri karşıladı ve beğeni topladı. Bunun üzerine ikincisi de 2020 yılında vizyona katıldı. Emily Blunt, Cillian Murphy ve Noah Jupe gibi ünlü isimler tekrardan bir araya geldi. İlk filmde sessiz kalarak hayatta kalan aile, şimdilerde de yaşam mücadelesine devam ediyor. Bu sefer hayatta kalanları yeni tehditler karşılamakta. Ve hepsine karşı büyük bir yaşam mücadelesi başlamıştır. Film:
  • Korku ile gerilim tutkunlarının aradığı tarzda.
  • IMDB üzerinden aldığı 7.0 puanı ile de öne çıkmayı başarmıştır.

2020’nin Tavsiye Edilen Filmleri

2020 film izle tercihinde öncesinde tavsiyeleri göz önünde bulundurmanız bir hayli faydalı olacaktır. Mesela bu şekilde başrolde Ben Affleck’in bulunduğu The Way Back filmi ile karşı karşıya kalırsınız. Şöyle ki: -Yapım: Ben Affleck usta oyunculuğunu gözler önüne sermiştir. IMDB üzerinden 7.1 puan alan film, izleyicilerinden tam puan almıştır. Dram ve spor türünde gözler önüne serilmiş, etkileyici yapımlardan bir tanesidir. -Konu: Eski bir basketbol yıldızının yaşam hikayesi konu edilmiştir. Ailesini ve eşini kaybetmiş olan Jack, şimdilerde basketbol takımlarına koçluk yapıyor. Ancak bu koçluk onun için bir hayli zor geçmekte. Çünkü eski bağımlılıkları ve kayıpları ile karşı karşıya gelmiştir. Ve artık hayatına çeki düzen verme zamanı gelmiştir.

Mutlaka İzlenmesi Gereken 2020 Filmleri

2020 yılının ses getiren filmlerini sizin için derledik. Mesela IMDB üzerinden 7,3 puan alan The Invisible Man bunlar arasında yer almakta. Ve korku ile gizem türüne meraklı olanları karşılıyor. Arkasından gelenler:
  • Bad Boys For Life, izleyicilerinden tam puan almayı başarmıştır.
  • 7,6 IMDB puanına sahip olan Onward göz önünde bulundurulabilir.
  • The Call of the Wild mutlaka izlenmesi gerekenler arasına katılmıştır.
Beraberinde Sonic The Hedgehog geliyor. Henüz 6 Mart 2020 yılında vizyona katılan film, HD kalitede sinema severleri karşılamıştır. Son olarak ise Birds of Prey dikkate alınabilir. Ve tüm bu filmler artık https://www.fullhdfilmizlesene.com/ içerisinde boy göstermekte. Hemen filmleri değerlendirebilir ve tercihiniz üzerinde izlemeye başlayabilirsiniz.