Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) 2 ve 3. Liglerin oynatılmaması kararı, 3. Lig 3. Grup’ta 40 puanla play-off hattının 1 puan gerisinde 7’nci basamakta yer alan Nazilli Belediyespor’u olumsuz etkiledi. Kararın ardından siyah beyazlı ekipte antrenmanlara ara verilirken, TFF’nin liglerin tescil formatıyla ilgili kararı açıklanana kadar beklemeye geçildi.

"SON KARARI BEKLİYORUZ"


Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Soner Yelkovan, Federasyonun aldığı kararla ilgili açıklamalarda bulundu. Söz konusu kararın camialarını olumsuz etkilediğini belirten Başkan Yelkovan, “Liglerde tescilin nasıl yapılacağı henüz netlik kazanmadı. Ne tür bir karar alınacağı henüz belli değil. Şampiyon kim? İkinci kim? Düşenler ne olacak? Bunlar önümüzdeki günlerde belli olacak. Biz de açıklanacak son kararı bekliyoruz” dedi.

“BİZİM İÇİN KÖTÜ OLDU”


Fikstür avantajı ile play-off’a kalarak üst lige çıkma hedeflerinin olduğunu dile getiren Başkan Yelkovan, “Puanlar birbirine yakındı. Bizim fikstür avantajımız vardı ve ona güveniyorduk. Bir hafta önce üçüncüydük. 1 hafta sonra yedinciye geriledik. Tam da o döneme denk geldi. Bizim için kötü oldu, umutluyduk ama olmadı” dedi. Yelkovan iki ve dokuzuncu takımın play-off oynayacağı temennisinde bulunup, pür dikkat federasyonu beklediklerini söyledi. Yelkovan, "Profesyonel futbol takımımız şu anda tesislerimizde antrenmanlara ara verdi ve TFF'nin liglerin tescil formatı ile ilgili kararı açıklanana kadar beklemedeyiz” diye konuştu.