Liposuction Nasıl Bir Prosedür?

Vaser liposuction, alışılagelmiş vücut formu tedavilerinde olduğu gibi uzun iyileşme sürelerine gerek olmadan hızlı ve etkileyici sonuçları ile en yenilikçi yağ alma teknolojisini sizlere sunuyor. İşlem sırasında damar ve bağ dokularını koruyan, doku seçici özelliği olan ve sadece yağ hücrelerine odaklanarak mükemmel sonuçlar sağlıyor. Bu sayede pürüz bırakmadan vücudun yüz de dahil olmak üzere en hassas alanlarında bile adeta harikalar yaratıyor.  Liposuction işleminin süresi tedavi edilecek alanların sayısı ve büyüklüğüne bağlı olarak farklılık gösterir. İşlem olcak alan veya alanlara bağlı olarak Genel Anestezi veya Sedasyon uygulaması tercih edilebilir.

En Güvenli Teknoloji ile Hayalindeki Vücuda Çok Yakınsın!

Vaser Liposuction vücut şekillendirme prosedüründe uygulanan en güvenli ve en etkileyici işlemdir. Alanında uzman ve sonuçlarıyla göz dolduran Op.Dr.Leyla Arvas uygulayacağı bölge veya bölgelere göre İstanbul Nişantaşı'ndaki Quartz Poliklinikte en hassas şekilde ince kanüller yardımıyla 1.5-2 mm lik kesilerden işlemi uygulayarak izsiz ve yan etkisiz şekilde sizi hayalinizdeki vücuda kavuşturuyor! Liposuction prosedürünün fiyatları uygulama yapılan alana ve kişiye göre farklılık göstermektedir. Op.Dr.Leyla Arvas tarafından yapılan muayene sırasında hasta hem süreç hem de fiyat hakkında detaylı olarak bilgilendirilmek için hemen İstanbul Nişantaşı'ndaki Quartz Polikliniğe +90 (212) 241 46 24 telefon numarasını tuşlayarak ulaşabilirsiniz!

Liposuction Sonrası Nelere Dikkat Etmeli!

Vaser Liposuction prosedüründen sonra birkaç gün takibinde normal yaşantınıza devam edebilirsiniz Uygulama alanına göre Op.Dr.Leyla Arvas’ın önerdiği  bir süre özel bir korse giymeniz tavsiye edilir. Bu korse operasyon sonrası oluşabilecek ödem ve şişkinliği en aza indirmekte çok faydalı olacaktır. 2 gün sonra duş alabilir, 2 hafta sonra yeni vücudunuzla denize dahi girebilmeniz mümkün.

Liposuction İçin Uygun Bir Aday Mıyım?

18 Yaşını geçmiş, inatçı yağlarından rahatsız her yetişkin Liposuction için uygun bir aday! Fakat unutulmaması gereken en hassas konu Liposuction tamamen bir zayıflama tedavisi değildir ve aşırı kilolu hastalara uygulanmayabilir. Bunu anlamak da çok kolay; vücut kitle indeksinizi hesaplayarak liposuctiona uygun olup olmadığınızı anlayabilirsiniz. Hesaplamak için boyunuzu kendisiyle çarpın ve çıkan sonucu kilonuza bölün. Çıkan sonuç 32’den fazla ise bu operasyon için uygun değilsiniz demektir.

Vücudun Hangi Bölgelerine Liposuction Uygulanabiliyor?

Çok hassas prosedür gerçekleştiren teknolojisi sayesinde vücudun akla gelmeyen en ufak alanında bile harikalar yaratan bu inovasyon ile gerekli yağ olduğu müddetçe her alanda işlem gerçekleştirilebilir. Özellikle kadınlarda genital estetiği sağlamak amacıyla da sıklıkla kullanılan bu teknoloji ile alınan yağlar da çok daha kaliteli ve canlı olduğu için transfer işlemine mükemmel zemin oluşturuyor. Alınan yağların en etkili şekilde ihtiyacınız olan bölgelere prosedür süresinde enjeksiyon yapılabileceğini biliyor muydunuz? İşte Dr.Leyla Arvas tam da bu sayede Hollywood ünlülerinden bile daha çekici jawline hattına sahip olabilmenizi, doğal duran dolgun göğüslere kavuşmanızı sağlıyor!

Vücut Şekillendirme Denince Akla O Gelir! “ Vaser Hi Def Liposuction”

Vücudun doğal formunu vurgulayarak yeniden şekillendirme sağlayan bu metod ile bölgesel birikmiş ve bir türlü kurtulamadığınız inatçı yağlarınız artık size veda ediyor! Vaser Hi-Def uygulaması, vücut yağ kitle oranı %10-15 arasındaki hastalar için uygundur. Modern teknolojisi ile Vaser Hi-Def işleminde kan damarları ve sinirler korunur. Kas dokularınız ve sinirleriniz deforme olmadan sadece yağ alımı yapılır. Karın kası, six pack kasları en zor görünür hale gelen kaslardır. Vaser Hi-Def ile siz de hayalini kurduğunuz karın kaslarına ulaşabilirsiniz. Bu uygulamada çekilen yağlar, yine vücut şekillendirme için kullanılabilir popoya transfer edildiğinde hem kaslı hem de brezilya mankenleri kadar etkileyici bir popoya sahip olabilirsiniz. Vaser Hi-Def ile yaratılan karın kası görüntüsü kalıcıdır. Prosedür sonrası normal aktivitelere dönüş yine konforlu ve hızlıdır. Aylarca spor ve diyetlerle görünür hale getiremediğiniz karın kaslarınızı Op.Dr.Leyla Arvas 1-3 saat aralığında size kazandırıyor.

Liposuction Prosedürünün Avantajları!

  • Küçük alanlarda mükemmel manevra kabiliyeti
  • Daha hızlı ve konforlu iyileşme süreci
  • Alınan yağların farklı alanlarda değerlendirilmesi
  • Vücutta herhangi bir iz bırakmaması
  • Dokulara Saygılı bir teknoloji olması
  • Hayalinizdeki vücuda sizi kavuşturması
Yenilenmek için tek bir şey kaldı, mükemmel vücuda sahip olmak için hemen Quartz Poliklinik’i +90 (212) 241 46 24 telefon numarasını tuşlamak ve randevu talep etmek!

Op.Dr.LeylaArvas

Plastik Estetik Cerrahi

https://www.drleylaarvas.com

Facebook:@ drleylaarvas

Instagram :@ drleylaarvas

YouTube: LeylaArvas