Kentte her yaş grubundan çocuğa spor sevgisi ve alışkanlığı kazandırmayı hedefleyen Kuşadası Belediyespor, çocukların bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla çalışmaya devam ediyor. Kulüp bünyesindeki deneyimli eğitmenler tarafından Ada Kültür Merkezi’nde verilecek olan yüzme kursunun kayıtları başladı. Kurslara, 2005-2013 yılları arasında doğan çocuklar katılabilecek.

KADINLAR İÇİN PLATES KURSU

Kuşadası Belediyespor, çocuklara yönelik verdiği yüzme kursunun yanı sıra kadınlar için de plates derslerine başladı. Kadınlara sporu sevdirme amacıyla ücretsiz düzenlenen kurslar, Kuşadası Belediyesi Uğur İnan Kapalı Spor Salonu'nda hafta içi her gün veriliyor. Sosyal mesafe kuralı gözetilerek yapılan her iki eğitime kayıtlar Güvercin Masa üzerinden yapılabiliyor.

“AMACIMIZ DAHA SAĞLIKLI BİREYLER YETİŞTİRMEK”

Hedeflerinin Kuşadası’nda yaşayan her kesimden vatandaşa spor sevgisi aşılamak olduğunu belirten Belediye Başkanı Ömer Günel, “Koronavirüs sebebiyle çok zor günler geçirdik. Uzman eğitmenler gözetiminde sosyal mesafe kuralına uyularak verilen spor eğitimleri sayesinde hem kadınlarımız, hem de çocuklarımız eğlenceli vakit geçirirken, spor yapma alışkanlığını da kazanmış olacak. Hedefimiz daha sağlıklı bireylerin yaşadığı bir kent oluşturmak” diye konuştu.