Germencik'in Yedieylül Mahallesi'nde dedesi ve nenesi ile birlikte yaşayan ve kronik şeker hastalığı bulunan 28 yaşındaki Coşkun Erten'in sağlık durumu, son dönemde hastalığının iç organlarına zarar vermesi ile iyice kötüleşti. Hastanede kendisine uygulanan tedaviye olumlu yanıt vermeyen Erten, hayata gözlerini yumdu. İlçenin neşe kaynağı olan Erten'in vefatı, ailesini ve sevenlerini üzüntüye boğdu.

CENAZE YOĞUN KATILIM OLDU


'Milyoncu Coşkun' lakaplı Erten için Germencik Şeyh Mehmet Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Erten'in ailesinin yanı sıra Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Aydın Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Cemil Şahin, Germencik Ziraat Odası Meclis Başkanı Necip Arslan, CHP Germencik İlçe Başkanı Salih Çavuş, AK Parti Germencik Belediye Meclisi Üyesi Şeref Kara, Yedieylül Mahallesi Muhtarı Ahmet Çıray ve çok sayıda vatandaş katıldı. Erten'in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından, gözyaşları arasında toprağa verildi.

"COŞKUN İÇİN SON DEFA BİR LİRA"


Öte yandan cenaze törenine katılanlar, üzerinde "Coşkun için son defa bir lira" yazan kutuya para attı. Coşkun Erten'in esnaf ve vatandaşlardan topladığı paralarla hayır yaptığının hatırlatıldığı törende, kutuda biriken paralarla da Erten için hayır yapılacağı dile getirildi.