Aydın'ın Koçarlı ilçesinde belediye tarafından hayata geçirilen Sevgi Çatısı yoğun ilgi görüyor. Vatandaşların ihtiyaç fazlası giysi, oyuncak ve benzeri eşyalarını bağış olarak kabul eden Sevgi Çatısı ekipleri, teslim aldıkları eşyaları yıkayıp, ütüleyip kullanılabilir hale getirerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü vazifesi gören Sevgi Çatısı'na AK Parti Aydın Kadın Kolları Teşkilatı da destek verdi. Teşkilat içerisinde toplanan ihtiyaç fazlası eşyaları İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde, Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Nazlı Kaplan ve il yönetim kurulu üyeleri, Sevgi Çatısı'na teslim etti.

"HAYAT PAYLAŞTIKÇA GÜZEL"

Kadın Kolları'na eşya bağışı için teşekkür eden Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, "Hayat Paylaştıkça Güzel' sloganıyla hayata geçirdiğimiz Sevgi Çatısı projemiz başladığı günden bu yana yoğun bir ilgiyle karşılaştı" dedi.

"ANLAMLI BİR PROJE"

Projeye desteklerinin devam edeceğini belirten İl Kadın Kolları Başkanı Göğde de, "Çok güzel ve anlamlı bir proje. Biz de AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı olarak çorbada tuzumuz bulunsun istedik. Projede emeği geçen başkanımız başta olmak üzere herkesi kutluyoruz" ifadelerini kullandı.

"İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞACAK"

Özellikle mevsim geçişlerinde vatandaşların kullanmadıkları eşyalarda artış olduğunu dile getiren Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Kaplan, "Eşyalarını değiştiren vatandaşlar, eşyalarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için bir arayışa giriyordu. Bu vesileyle burada toplanan eşyalar ihtiyaç sahiplerine ulaşacak" şeklinde konuştu.