Esençay’da bulunan Doyurum Restaurant’ta Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal’ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda Ziraat Odası Başkanı İsa Sevinç, Esnaf Odası Başkanı Sefa Töz, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Karataş, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Adnan Tuncer yer aldı. İlk bölümü basına açık yapılan toplantı ardından basına kapalı olarak devam etti.

“İSTİŞARE EDECEĞİZ”

Basına açık bölümde bir açıklama yapan Zeki İnal, “Biz bugün Karacasu’da ilçenin yönetiminde, ilerlemesinde, gelişmesinde, ilçemiz için yapılabilecek her şeyde elini taşın altına koyabilecek olan oda başkanlarımızla bir araya geldik. İlçemiz hakkında yapılabilecekleri konuşacağız. İstişare edeceğiz. Burada esnafları temsilen Esnaf Odası Başkanımız, ilçemizin olmazsa olmazı olan tarımın başındaki kişi Ziraat Odası Başkanımız, esnafların para tedarikçisi Esnaf Kooperatifi Başkanımız, şoförleri temsilen şoförler odası başkanımızla bir araya geldik” dedi.

“BU TOPLANTILAR DEVAM EDECEK”

İnal sözlerini, “Ana sorunlarımızı ve ilçemiz için yapabileceğimiz işleri, yapılacak yatırımları, dışarıdan gelecek yatırımları ve ilçemizin geleceği ile ilgili konuşmak üzere bir aradayız. Başkanlarımız bizlerin yanında olduğunu belirtiyorlar. Bu toplantılar odalardan başlayıp genişleyecek. Pazartesi günü muhtarlarla yapacağız. İlerleyen tarihlerde dernek başkanlarıyla yapacağız. Burada bugün ayrıca daha sonraki toplantıların ana temasını çizeceğiz” şeklinde sonlandırdı. Oda Başkanları da, “Böyle bir fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederiz” dedi.