Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekibi Sökespor’da Türkiye Futbol Federasyonu’nca koronavirüs nedeniyle ara verilen liglerin durumuyla ilgili alınacak karar beklenirken diğer yandan kongre hazırlıkları başladı. Kırmızı lacivertli kulüpte Fuat Evren Gül başkanlığındaki yönetimin kongre kararı alacağı öğrenildi. Sökespor’un altyapısında yetişen ve kulüpte 1994-2002 yılları arasında forma giyen müteahhit iş adamı 36 yaşındaki Onur Kara, başkan adaylığını açıkladı.

HEDEF ŞAMPİYONLUK


Sökespor’a yıllarca sporcu olarak hizmet verdiğini, idareci olarak da kulübe hizmet etmek istediğini belirten Kara, “Sökespor’da minik takımdan A Takıma kadar her kategoride oynadım. Sökespor’un her zaman gönlümde ayrı bir yeri vardır. 1994’ten 2002 yılına kadar sporcu olarak hizmet verdiğim kulübe hizmet etmeyi sürdürmek istiyorum. Bu yüzden genç ve dinamik bir ekiple başkanlık görevine talibim. Kulübe kim başkan olursa olsun hedef şampiyonluktur. Bana görev verilirse, kulübü şampiyon yapmak ve mazisindeki başarıları yeniden yaşatmak için elimden gelen fedakarlığı göstereceğim” dedi.

BELEDİYE BAŞKANININ OLURUNU BEKLİYORUZ


Sökespor’un başarısı için desteğin şart olduğunu ifade eden Kara, “Başarı için Söke Belediyesi’nin kulübe desteği çok önemli. Biz şeffaf, herkesin kucak açtığı, siyaset olmayan, partiler üstü bir Sökespor hedefliyoruz. Şu anki başkan sevdiğimiz bir abimiz, bizi de destekliyor ama dediğim gibi Sayın belediye başkanımızın oluru ve desteği önemli. Bize destek olunursa hem teknik kadromuzla, hem de futbolcu topluluğu anlamında örnek Sökespor’u ortaya çıkartacağız. Kırmızı lacivertli formaya yakışan oyuncuları transfer edeceğiz” diye konuştu.