CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Didim’de belediyeyi ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. CHP’li Yıldız ilk olarak Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ı makamında ziyaret etti. Yıldız’a CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak, İl Başkan Yardımcısı Dilaver Demir, İlçe Kadın Kolları Başkanı Arzu Kurt ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Çulha eşlik etti. Belediye ziyaretinde Yıldız’ı Başkan Atabay ve Başkan Yardımcıları Öznur Gündoğdu ile Zeynel Şener karşıladı.

“HEP BİRLİKTE TEK YÜREK OLACAĞIZ”

Samimi ortamda geçen ziyarette CHP’li Yıldız, Didim’de ilçe örgütünün koordinesinde birtakım ziyaretler yapacaklarını kaydederek, “Didim bizim evimiz, buradaki sorunları dinleme ve mecliste yapılan çalışmaları anlatmak için buradayız. Bir pandemi sürecinden geçiyoruz. Ülkenin durumu ortada; turizm kenti olan Didim’de durumlar malum. Belediye başkanımız ve Büyükşehir belediye başkanımız bu süreci çok iyi yönettiler” dedi. CHP’nin Temmuz ayındaki büyük kurultayının artık iktidar kurultayı olacağını belirten Yıldız, CHP’nin bir sonraki seçimde iktidara geleceğini ifade ederek, “Bu nedenle kendi içimizdeki kırgınlıkları bir kenara atıp, her birlikte tek yürek çalışacağız” diye konuştu. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise CHP’li Yıldız’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür edip, Didim’de yürütülen çalışmaları ve pandemi sürecinde yaptıkları hizmetleri anlattı.

CEMEVİNE ZİYARET

CHP’li Yıldız daha sonra Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak ve beraberindeki partililerle birlikte Didim Cemevi Derneği Başkanı Hüseyin İlhan’ı ziyaret etti. Ziyarette cemevi yönetiminin çalışmalarını takip ettiğini kaydeden Yıldız, bu noktada sürdürülen çalışmaları ve hizmetleri beğendiğini dile getirdi. Didim Cemevi Derneği Başkanı Hüseyin İlhan ise cemevinin pandemi dolayısıyla uzun süre kapalı olduğunu ve kısa süre önce yeniden faaliyete açıldığını kaydederek, pandemi döneminde yaptıkları hizmetleri anlattı.

TİCARET VE ESNAF ODASINA ZİYARET

CHP’li Yıldız ile beraberindekiler, cemevi ziyaretinin ardından Didim Ticaret Odası'na ziyaret gerçekleştirdi. Yıldız ve beraberindekileri Oda Başkan Vekili Hikmet Atilla ağırladı. Ziyarette Didim ticaret erbabının pandemi sonrası durumu ve turizm sektörünün içinde bulunduğu durum ile ilgili olarak fikir alışverişinde bulunuldu.
CHP’li Yıldız ile beraberindekilerin bir diğer durağı ise Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası oldu. CHP’li Yıldız ve beraberindeki partilileri Oda Başkanı Şerif Erul, Başkan Yardımcısı Nihat Özçevik ile yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyarette esnafın yaşadığı sıkıntılar ve ödemeler konusunda yaşanan tablolar ele alınarak Didim turizmi ile esnafın bu dönemde karşılaştığı sorunlarla ilgili görüşme yapıldı.