MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ve yönetimi, Koçarlı'ya geldi. İlçe Başkanı Mustafa Ali Memiş ve yönetimi ile meclis üyelerinin karşıladığı Başkan Alıcık, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerini ziyaret etti.

"ZİYARETLERİMİZİN DEVAMI GELECEK"

Ziraat Odası ziyareti öncesi, İl Başkanı Alıcık önemli açıklamalarda bulundu. Alıcık, koronavirüs salgını dolayı ile ara verdikleri ilçe ziyaretlerine yeniden başladıklarını söyledi. İlçelere yaptıkları ziyaretlerde sivil toplum örgütü, kamu kurum ve kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldiklerini kaydeden Alıcık, yaptıkları ziyaretlerin devamının geleceğini, gerçekleştirecekleri yeni ziyaretlerde de halktan esnafa kadar herkesle görüşeceklerini dile getirdi.

"BİZ, GÜÇLÜ BİR TEŞKİLATIZ"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kongre süreci ile ilgili açıklamalarda bulunduğunu, 4 Temmuz'da yapılacak il başkanları toplantısında kongrelerin de ele alınacağını dile getiren Alıcık, "MHP kongrelerinde bir şey olmaz. Biz, güçlü bir teşkilatız" ifadelerini kullandı. MHP'den iki dönem belediye başkanlığı, şimdi de il başkanlığı yaptığını belirten Alıcık, şunları kaydetti: "Milliyetçi Hareket Partisi, çocukluğumuzda gönül verdiğimiz parti. Partimize makamlar için değil, gönül verdiğimiz için geldik. Allah da, bu görevleri bize nasip etti."

"SEÇİMDEN SEÇİME ÇALIŞMAYACAĞIZ"

Alıcık, MHP'nin Aydın'da 2007 seçimlerinde üç milletvekili çıkardığını hatırlatarak, "Üç milletvekili çıkardığımız bir şehirde yaşıyoruz. Bu insanlar, bize oy verdi, bugün milletvekilimiz yok. HDP'nin altında olan partiyiz. Türk milliyetçileri olarak Aydın'da HDP'nin altında olmayı kabul etmiyoruz. Onun için ne yapmamız gerekiyor? Çok çalışmamız gerekiyor. Herkes gibi seçimden seçime çalışmayacağız. Önemli olan seçimden önce çalışma yapacaksın ki vatandaş sizi görecek, tanıyacak. Ben, 10 yıllık belediye başkanlığımda bunu yaptım. Kimse, Haluk Alıcık bizim yanımıza seçimden seçime geldi diyemez" ifadelerini kullandı.