3. Lig 3. Grup’ta play-off mücadelesi veren siyah beyazlı ekip, koronavirüs salgını nedeniyle 3 aydır ara verdiği çalışmalara yoğun tempoda devam ediyor. Teknik Direktör Yavuz İncedal ve yardımcı antrenörleri gözetiminde ısınma hareketlerinden sonra statik ve dinamik core training çalışması yapan futbolcular, antrenmanın ikinci bölümünde ise toplu ve topsuz aerob dayanıklılık çalışması ile antrenmanı tamamladı. Kaleciler de ilk bölümde takımdan ayrı kaleci antrenörü gözetiminde çalıştı.

"2. LİGİ HEDEFLİYORUZ"


Bir aylık sürede takımın lige hazır hale geleceğini belirten Teknik Direktör Yavuz İncedal, “18 Temmuz’da başlaması planlanan ligde bizi yoğun bir maç trafiği bekliyor. Oyuncularımızın lige hazır hale gelmesi için çift idman yapıyoruz. Tek amacımız play-off’a kalarak oradan üst lige çıkmak. Oyuncularımın azmi ve performanslarından çok memnunum” dedi.
Ligde kalan 28 haftada topladığı 40 puanla 7’nci basamakta yer alan Nazilli Belediyespor, verilen aranın ardından sırasıyla Karacabey Belediyespor, Nevşehir Belediyespor (D), Modafen, Halide Edip Adıvar (D), Malatya Yeşilyurt Belediyespor ve Gölcükspor (D) maçlarıyla ligi tamamlayacak.