Çakırbeyli’deki üretici pazarının Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun projesi olduğunun altını çizen Akın, “Sayın Başkan Nedim Kaplan’a ‘eşeğini boyayıp, babasına satan adamın’ fıkrasını okumasını öneriyorum” dedi.

ÇERÇİOĞLU’NUN PROJESİ


Koçarlı ilçesinde Çakırbeyli Üretici Pazarı’nın Koçarlı Belediyesi’nce yaptırılan düzenleme ile yeniden tören yapılarak açılmasına tepkisini yaptığı açıklama ile dile getiren Akın, “Bir belediye başkanı düşününki, üzerinde uzun uzun çalışılmış, emek verilmiş, yatırım yapılmış, halka duyurulmuş, halk tarafından benimsenmiş ve hatta hizmeti yapan kurumun artık sağır sultanca bile malum olduğu bir projeyi dün itibari ile tekrar açıyor. Valiliğe siyasi baskısıyla üzerine üç kuruş yatırım yaptırmış, ‘biz açtık’ diyemiyor da ‘yenilenen yüzüyle’ diyor. Daha önce de yapmış olduğum basın açıklamasında ısrarla vurguladım. Çakırbeyli Üretici Pazarı, bir Aydın Büyükşehir projesidir, Özlem Çerçioğlu projesidir, değil Aydın, İzmir halkı tarafından bilinir, sevilir” dedi.

HALKIN GÖNLÜNDEN SİLEMEZSİNİZ


“İki tezgah değiştirip, Büyükşehir damgasını, ismini oradan silebileceğinizi mi zannediyorsunuz?” diyen Akın, “Hasetinizden banklardan bile sildiniz, peki Aydın halkının gönlünden nasıl silmeyi planlıyorsunuz? Size dedik ki siz de başka bir yerde Koçarlımıza hizmet edecek yeni bir proje gerçekleştirin ama nerede? Bunun için vizyon lazım, emek vermek lazım. Üstelik bir de dün sosyal medyadan açıklama yapmış; ‘Dün yaptığımız açılış değildi, açılışı önümüzdeki günlerde yapacağız’ diyor. Güler misin, ağlar mısın bunların haline? Yine Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılarak Koçarlı halkının hizmetine sunulmuş olan Koçarlı Hizmet Binamıza da Valilikten aldığı 5 kutu plastik boyayla bir boya atıp açılışını yaparsa artık şaşırmam. Son olarak da, dün Babalar Günü'ydü malum Sayın Başkana 'eşeğini boyayıp, babasına satan adamın' fıkrasını okumasını öneriyorum. Zira kendisine çok ders var o fıkrada” eleştirisini ifade etti.