Aydın’ın Nazilli ilçesinde yaşayan aktif sosyal medya grup ve sayfa yöneticileri Babalar Günü'nde örnek bir harekete imza attı. Babalar Günü öncesinde bir araya gelen grup yöneticileri, ilk olarak Nazilli Şehit Aileleri Derneği Başkanı Jale Keskin'i ziyaret etti. Şehit Önder Ayıklar'ın babası Yılmaz Ayıklar ve Şehit Ali Günay'ın babası Adil Günay'ı ziyaret ederek moral aşılayan grup üyeleri, şehit ailelerine Türk Bayrağı ve çiçek hediye etti.

"HER ZAMAN KENDİLERİNİN EMRİNDEYİZ"


"Biz de onların evlatları sayılırız" diyerek grup yöneticileri adına açıklamada bulunan Nazilli Hayvanseverler Derneği Başkanı Mehmet Gürkan Tığoğlu, "Babalar Günü nedeniyle evlatlarını vatan uğruna şehit veren babalarla birlikte olmak istedik. Gönül isterdi ki ilçemizde bulunan tüm şehit babalarını ziyaret edelim. Fakat imkanlarımız ve aldığımız izinler dahilinde iki şehit babasını ziyaret edebildik. Onları ziyaret ederek hem hal hatırlarını sorduk, hem de babalar günlerini kutladık. Bizler de onların evlatları sayılırız. Her zaman kendilerinin emrindeyiz. Vatanımız ve milletimiz için hiç düşünmeden canlarını feda eden şehitlerimizin aileleri bizim emanetimizdir ve her zaman başımızın üstünde yerleri vardır" ifadelerini kullandı.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRİLDİ


Sürpriz ziyaret karşısında duygulanan şehit babaları, kendilerini ziyarete gelerek Babalar Günü'nü kutlayan grup yöneticilerine teşekkür etti. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarete Nazilli Kent Konseyi Meclisleri, Nazilli Kadınları, Nazilli Bayanları, Nazilli Sayfası, Nazilli Hayvanseverler Derneği, Nazilli Trafik ve Toplumsal Duyarlılık Platformu yöneticileri katıldı. Grup yöneticileri şehit babalarının Babalar Günü'nü kutladıktan sonra şehit aileleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.