İYİ Parti Koçarlı İlçe Teşkilatı, ilk olağan kongresini yaptı. Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ait Koçarlı ek hizmet binasında düzenlenen kongre, ilgi gördü. Kongreye partililerin yanı sıra Koçarlı Belediye Başkanı AK Parti'li Nedim Kaplan da katıldı. Kongrede gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanmasının ardından, Zülfikar İstek başkanlığındaki tek liste ile seçime gidildi. Kurucu ve mevcut İlçe Başkanı olan İstek, seçimde parti üyelerinin kendisine verdiği destekle görevine yeniden seçildi.

"PARTİMİZE DAHA FAZLA DESTEK VERECEĞİZ"


2018 yılından bu yana başkanlık görevini yürüten İstek, "Sayın Meral Akşener'in liderliğindeki partimizde, iki yıllık görev süremizi geride bıraktık. Çeşitli sebeplerden dolayı bugüne kadar kongre yapamamıştık. İlk kongremizi gerçekleştirdik. Daha fazla çalışmak için tekrardan göreve geldik. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla çok daha güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Hedefimiz iktidar. Bunun için partimize Koçarlı'dan çok daha fazla destek vereceğiz" dedi.

YÖNETİM KURULU


Öte yandan Yönetim Kurulu da Havva Girişken, Merve Yetim, Sermin Tokgöz, İsmail Kaya, Muharrem Gök, Müsamettin Karakuş, Suat Şahinci, Ahmet Keleş, Mevlüt Şahinci, Recep Taş, Erdoğan Şimşek, Halil İbrahim Aktemur, Alaaddin Çeviren, Mustafa Ferhat Yılmaz, Cavid Özdamar, Hamza Sarışın, Ali Ergün, Mesut Günay, Mehmet Sevim, Halil Kuran ve Müşfik Aydemir’den oluştu.