İYİ Parti Germencik İlçe Teşkilatı, ikinci olağan kongresini gerçekleştirdi. Bardakçı Kahve Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen kongreye Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, İYİ Parti Aydın Kurucu İl Başkanı Recep Taner, CHP Germencik İlçe Başkanı Salih Çavuş, İYİ Parti Germencik İlçe Başkanı Sabahat Baltacı, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

"MÜHRÜ VURACAĞIZ"


Kongrede konuşma yapan Belediye Başkanı Öndeş, Millet İttifakı olarak iktidara geleceklerini belirterek, "Sayın Genel Başkan Meral Akşener'in verdiği mücadele malum. Biz de çıktığımız hizmet yolunda az mücadele vermedik. Verdiğimiz mücadele yakaladığımız başarıyı perçinledi, pekiştirdi. Ben inanıyorum iyilerle her şey çok daha güzel olacak. İktidarın bir numaralı adayı olarak bu ülkeye gereken mührü vuracağız" ifadelerini kullandı.

İKTİDAR ÇAĞRISI


İYİ Parti'nin Türk halkının var olma iradesinin adı, bağımsızlık aşkı ve özgürlük sevdası olduğunu belirten İlçe Başkanı Sabahat Baltacı da, "İYİ Partili olmak demek değişime cesaret edebilmek, değiştirebilmek ve Türk halkına umut olmak demektir. Bu bayrağı layık olduğu en üst seviyeye taşımak için ilçe başkanlığına aday oldum. Sevgili dostlar sizleri de İYİ Parti'yi iktidara taşımak için vereceğimiz zorlu mücadelede hep birlikte el ele, gönül gönüle olmaya çağırıyorum. Kongremizin de partimize, ilçemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

TEK LİSTE


Konuşmaların ardından, Baltacı başkanlığındaki tek liste ile seçime gidildi. Yaklaşık 5 aydır başkanlık görevini yürüten Baltacı, seçimde kullanılan geçerli oyların tamamını alarak, güven tazeledi.

YÖNETİM KURULU


Baltacı başkanlığındaki Yönetim Kurulu da Bülent Yeşil, Durmuş Ali Tosun, Erdal Koldaş, Ahmet Altınel, Fatma Akdağ, Hakkı Altunbaş, Halil İpek, İbrahim Pehlivan, Orhan Uzun, Serkan Yeşilkaya, Umut Ars, Celal Özmen, İsa Yetim, Behiye Üzüm, Fevzi Kayaoğlu, Sevcan Yeşilkaya, Ayşe Kayaoğlu, Mehmet Salman, Yüksel Çiğdem, Nuri Akkuş, Cumali Turan ve Ömer Ali Küçük’ten oluştu.