2019-2020 eğitim öğretim yılı sona ererken, pandemi süreci dolayısıyla karneler de e-okul üzerinden dağıtıldı. Didim’de bu yıl 11 bin 713 öğrenci e-okul üzerinden karnesini alırken, 743 öğretmen de yaz tatiline çıktı. Yıl sonu dolayısıyla yazılı açıklama yapan Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, 19 Haziran 2020 Cuma günü itibariyle 2019-2020 eğitim öğretim yılının tamamlandığını, Didim'de 11 bin 713 öğrencinin karnesine kavuştuğunu, 743 öğretmenle birlikte yaz tatili sürecine başladığını aktardı.

"YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDERİM"

Akdemir, "Her dönem sonunda pırıl pırıl gözlerinize bakarak, sarılarak verdiğimiz karnelerimizi bu dönem sonunda pandemi süreci dolayısıyla gönlümüzden geçtiği gibi veremesek de, diğer dönemlerimizdeki heyecanı ve mutluluğu yaşayamasak da, Kovid-19 sürecini sağlıkla atlatabildiğimiz için ilçemiz adına mutluyum. Korona sürecinde, uzaktan eğitimle, Bakanlığımızın EBA platformu ve diğer online süreçlerle, evlerini eğitimhaneye çeviren değerli meslektaşlarım sayesinde 2. dönemimizde sizlerle yaptığımız çevrimiçi görüşmelerle bir nebze de olsa hasret giderebildik. Fedakar çalışmalarından dolayı tüm öğretmenlerimize, idarecilerimize, sizlere hep destek tam destek olan velilerimize yürekten teşekkür ederim" dedi.

"AYDINLIK YARINLAR SİZLERLE YÜKSELECEK"

Akdemir, açıklamasını şu şekilde tamamladı: "Yaz tatili sürecini en iyi şekilde değerlendireceğinize, yeni hobiler, beceriler edineceğinize, sportif faaliyetlerle fiziksel aktiviteler yapacağınıza ve en çok da dergilerden, kitaplardan faydalanacağınıza güvenim tam çocuklar. Okumak kelimelerle yeni dünyalar inşa etmektir. Ülkemizin aydınlık yarınlarını sizlerle yükselecektir. Yaz tatili boyunca sosyal mesafeye ve hijyen kurallarına riayet ederek, sağlık dolu bir yaz tatili sürecinden sonra, okulların açılmasıyla, koridorları dolduran şen seslerinizle sizlerle buluşana dek, tüm eğitim camiamıza ve siz sevgili öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum.”