Nazilli’de esnaflık yapan Onur Tosun ve Özgür Soğuksu’nun öncülüğünde Hangar Cafe Restorant'ta düzenlenen tanışma ve dayanışma buluşmasına 70 gencin yanı sıra Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk, Parti Sekreteri İlhami Karakoç, Gençlik Politikaları Başkanı Yılmaz Eryılmaz ve parti sözcüsü Gamze Gül Çağlayan katıldı.

BAŞKAN ÖZCAN’I ÖRNEK ALDILAR

Nazilli’de hizmet veren çoğunluğu esnaf, çalışan ve öğrencilerin bir araya gelerek Hangar Resotrant'ta gerçekleştirdiği toplantıya davet edilen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, büyük bir sürprizle karşılaştı. Gençlerin kendisini meşalelerle karşıladığı buluşmada, gençlerin İYİ Parti’ye katılacağından son dakika haberdar olan Başkan Özcan duygulu anlar yaşadı. Gençlerin Nazilli Belediyesi’nin ve Başkan Kürşat Engin Özcan’ın çalışmalarından duyduğu memnuniyet ve kendisini örnek aldıkları için İYİ Parti’de siyaset yapma kararı aldıkları öğrenildi.

“BİZLERE UMUT VE MORAL OLDUNUZ”

Meşaleler altında alkışlar eşliğinde Hangar Restorant'a giren Başkan Kürşat Engin Özcan, sohbet sırasında gençlere teşekkür ederek; "Allah razı olsun hepinizden. Bugün çok büyük bir emekle, çok güzel bir gençlik kitlesi oluşturulmuş. İYİ Gençlerle, gençlik buluşması oldu. Güçlü bir yürek, kuvvetli bir yürek, bu güzel düşüncelerinizle siyasete yeni bir tohum atıldı. İnşallah bu desteğinizle atılan bu tohum çok güzel yerlere ve daha büyük noktalara gidecektir. Bütün arkadaşlarıma teşviklerinden ve sizlerin katılımından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bana güvenerek ortaya koyduğunuz bu irade için, katılımınız için çok teşekkür ediyorum. İl Başkanımızın da bu sohbetimizden haberi olunca çok mutlu oldu ve selamlarını iletti. Çok teşekkür ediyorum, bizlere umut oldunuz ve bizlere moral verdiniz. Allah razı olsun hepinizden çok teşekkür ediyorum" dedi.

“DESTEĞİNİZ VE TEVECCÜHÜNÜZ ÇOK KIYMETLİ”

Gençlerin Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı beğenerek siyasete adım atmasının çok anlamlı ve değerli olduğunu vurgulayan İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk, şunları kaydetti: "İYİ Parti İlçe Başkanı olarak böylesine güzel, böylesine ışıl ışıl gözleri parlayan ve böylesine siyasete ilk kez adım atan gençleri karşımda görmekten dolayı hem onur hem de mutluluk duyuyorum. Bu gençliğin, sayın Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan'a verdiği anlamlı destek ve partimize yönelik bu teveccühleri bizim için çok kıymetli. Bu buluşmamız hem tanışma hem birlikte olma ve hem de kaynaşma atmosferinde olması de bizleri mutlu etti. Bundan sonraki süreçte sizlerin de bizlerle birlikte olmanızda ki büyük güçle hem Nazilli'nin hem de Türkiye'nin kaderinde çok etkin olacağımız bir dönemin başlayacağına inanıyorum.”

“BİRLİKTE NİCE BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ”

Gençleri siyasette görmekten mutlu olduklarını dile getiren Cihat Öztürk; “Sizlerle birlikte güzel işler yapacağız ve inanıyorum ki içinizden Nazilli'nin kaderinde ve ülkemizin kaderinde görevler alacak, roller üstlenecek arkadaşlarımız çıkacak. Bunu birlikte başaracağız, birlikte çalışacağız. İzin verirseniz bir ağabeyiniz olarak sizlere refakatçi olmaya çalışacağım. İnşallah bundan sonraki serüvenlerimizde bizleri yalnız bırakmazsınız, sizlerle birlikte nice zaferlere ve nice başarılara birlikte imza atarız. Aramızda olduğunuz ve bizlerle olduğunuz için tekrar teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.