Nazilli Turan Mahallesinde bulunan 19 Mayıs Bulvarı, Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Nazilli Belediyesi tarafından bambaşka bir görünüme kavuşturuluyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından sıcak asfalt çalışması başlatılırken, Nazilli Belediyesi de ağaç budama işlemi yaptı. Ayrıca çalışmalarda vatandaşların yüksekliğinden şikayetçi olduğu orta çiçeklik tekrar elden geçirilerek, yepyeni bir görünüme kavuşturulacak. Belediyelerin el birliğiyle yaptığı çalışmaları Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve Aydın Büyükşehir Belediyesi Doğu Koordinatörü Yüksel Macaroğlu yerinde inceledi, çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi aldı. Özcan ve Mazaroğlu’na Turan Mahalle Muhtarı Serpil Akçasakız da eşlik etti. 19 Mayıs Bulvarı sakinleri yıllardır bulvarın hizmet alamadığını dile getirerek, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

“NAZİLLİ HALKIMIZIN BÜTÜN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ”

Çalışmaları değerlendiren Başkan Özcan, "Seçimde söz vermiştik vatandaşlarımıza, el ele, kol kola yürüyeceğiz diye. Bunun bir örneğini burada sergiliyoruz. Birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çereçioğlu’na, bürokratlarına, bütün çalışanlara çok teşekkür ediyorum. Elbette Nazilli’nin yapılacak çok işi var. Ama hepsi bir plan dahilinde yapılacak. Söz verdiğimiz şekilde yerine getireceğiz. Hiç kimse endişe etmesin, Başkanımız söz verdiği projeleri yerine getirecektir. Devlet, millet, yerel, genel yönetimler birlikte olunca Nazilli’ye hizmet edebilmek için elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. Nazilli halkımızın bütün sorunlarını çözeceğiz. Oyun sokağı planlaması da yapıyoruz. Zamanı gelince onu da duyuracağız” şeklinde konuştu.

“HIZLI BİR ŞEKİLDE TAMAMLANACAK”

Çalışmanın en kısa sürede tamamlanacağını ifade eden Aydın Doğu Koordinatörü Yüksel Macaroğlu, “Program dahilinde altyapısı tamamlanmayan sokaklarda ilk önce altyapıya önem veriyoruz. Altyapısı biten veya altyapı istemeyen caddeler ve sokakları da 19 Mayıs Bulvarı gibi programımıza aldık. Hızlı bir şekilde tamamlayıp, birkaç caddemiz daha var yapılacak. Çalışmalarımız sadece merkezlerde değil kırsal mahallelerde de ara vermeden devam ediyor. Genelde taş döşeme ve asfaltlama çalışmalarımız var” dedi.

MUHTAR AKÇASAKIZ TEŞEKKÜR ETTİ

Çalışmalardan dolayı belediyelere teşekkür eden Turan Mahalle Muhtarı Serpil Akçasakız, “Çalışmalar çok güzel. Herkes görevini yapıyor. Söz verilmişti, başlandı. 2 belediye çok güzel çalışıyor. İkisine de çok teşekkürler. Bundan sonra ara sokaklarımız var. Bunlar da yapılırsa mahallemiz daha da güzelleşecek” ifadelerini kullandı.

“ÇALIŞMALARI ÇOK BEĞENDİK”

Yapılan çalışma ile bulvarın daha da güzelleşeceğini ifade eden Veteriner Zekeriya Aydın, “Çalışmaları çok beğendik. Yıllardır burada herhangi bir çalışma yapılmıyordu. Ağaçlarımız budandı, sıcak asfalt yapılacak ve ardından da ortadaki çiçeklikler elden geçecek daha da güzelleşecek. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.