Koronavirüs salgınında normalleşme sürecine geçilmesinin ardından, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile yeniden sahaya inen AK Parti İncirliova İlçe Teşkilatı, saha çalışmalarına, mahalle ziyaretleri ile devam etme kararı aldı. Mahalle ziyaretlerine, ilçenin en büyük mahallesi olan ve ağırlıklı olarak geçimini pazarcılıkla sağlayan vatandaşların yaşadığı Acarlar'dan başlayan İlçe Başkanı Hüseyin Celbek ve yönetimine, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ayşe Çetinkaya ve Cemal Özdemir ile kadın kolları eşlik etti.

ERTUĞ AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Başkan Celbek ve beraberindekiler, mahallede ilk ziyareti, kalp krizi sonucunda hayatını kaybeden Nazım Ertuğ'un evine gerçekleştirdi. Aynı zamanda AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Nazım Ertuğ'un da dedesi olan Ertuğ'un ailesine başsağlığı dileklerini ileten Celbek ve beraberindeki partililer, daha sonra Acarlar Hali'nde geçti.

SORUN VE TALEPLERİ DİNLEDİLER

Haldeki dükkanları tek tek gezen ve esnaflara hayırlı işler dileyen Celbek ve parti yöneticileri, bir araya geldikleri esnafların ve hale sebze-meyve almaya gelen pazarcıların sorun ve taleplerini dinledi. Beraberindekilerle birlikte, kendilerine anlatılan sorunları çözmeye, talepleri yerine getirmeye çalışan Celbek, mahalle ziyaretleri ile ilgili de konuştu.

"HER ZAMAN VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ"

İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, yaptığı açıklamada, "Saha çalışmalarımız kapsamında mahalle ziyaretlerine başladık. İlk ziyaretimizi, ilçemizin en büyük mahallesi olduğu için Acarlar'a yaptık. Mahalle ziyaretleri ile amacımız, vatandaşlarımızın daha kaliteli hizmet almalarını sağlamak. Bunun için varsa sorunlarını çözmeye, taleplerini yerine getirmeye gayret ediyoruz. Anlaşılacağı üzere parti olarak biz, seçimden seçime değil, her zaman vatandaşımızın yanındayız. Vatandaşlarımız da bunu gördüğü için partimizi iktidara taşıyor. Kendileri ile bir araya gelmemizden vatandaşlarımızın mutlu olduğunu görmek bizi de memnun ediyor, çalışma isteğimizi artırıyor" ifadelerini kullandı.