Cumhurbaşkanlığının Valiler Kararnamesi ile İzmir Valiliği’ne atanan Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, kente veda etti. Valilik binası önünde yapılan uğurlama töreninde vali yardımcıları, kurum müdürleri, kaymakamlar, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri hazır bulundu. Vali Köşger’e imam Yafes Kuru tarafından çiçek ve tablo hediye edildi.

“BİRLİK BERABERLİĞİNİZİ DEVAM ETTİRİN”


Kendini uğurlamaya gelen protokol üyelerine veda konuşması yapan Vali Köşger, Aydın’da güzel anılarının geçtiğini belirterek, “Her birinize teşekkür ediyorum. Aydın’ı birlikte ileriye taşıma gayreti içerisinde olduk. Bu işte emeği olanlara teşekkür ediyorum. Her siyasi partiden temsilcileri de burada bir arada görüyorum. Bu birlik beraberliği devam ettirme gayretinde olun. Yeni görev yerim İzmir’de kapımız Aydınlılara her zaman açık. Dostluklarımız baki. Elbet bir gün yeniden buluşacağız. Allah’a ısmarladık, haklarınızı helal edin” dedi.
Duygusal anların yaşandığı veda töreninin ardından Vali Köşger, makam aracına binerek el salladı. Protokol üyeleri ise alkışlar eşliğinde Vali Köşger’i uğurladı.